Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Eljött a nap, hogy azzal az igazságtalansággal leszámoljak, hogy nem vesszük komolyan a jobboldali médiát. Be kell, hogy lássuk végtelenül nem fair, hogy propagandázzuk őket, azt mondjuk, hogy riogatnak és hülyeséget beszélnek. Ennek vége: most komolyan veszem őket, szó szerint komolyan!

Tegnap este ment a csuda független, tárgyilagos, objektív és zseniális háttérösszefüggéseket feltáró Keménymag című mélyfilozófiai műsor az EchoTV hiteltérdemlő műsorán.

Megadja Gábor, nemzetünk nagy gondolkodója, teljesen világosan levezette, hogy miért kell betiltani a genderszakot.

Elmondja, hogy „És mi a tanulsága ennek? Teljesen oktalanul riogatunk itthon a genderrel ugye? Mert nem az lesz a vége, hogy majd bevezetik a harmadik nemet alkotmányosan, ahogy Németországban történt?”

Rendben, akkor ezt most vegyük szó szerint, vegyük komolyan: Megadja is pontosan tudja, hogy Magyarországon nem a Soros-világtanács, de még csak nem is a Gendertanszék tud alkotmányt módosítani, hanem a kétharmados Fidesz-kormány.

Azt is fogadjuk el, hogy ez nem egy alaptalan riogatás, de ebből az következik, hogy vagy Megadja attól fél, hogy a Fidesz be fogja iktatni az alkotmányba a harmadik nemet vagy tudja, hogy erre készülnek a Fidesznél.

Teljesen logikus lépés is lenne, hiszen Magyarországon csak és kizárólag a jobboldal foglalkozik, már-már mániákusan azzal, hogy ki hol pisil, milyen genderek vannak és az egyébként áltudományos baromság, hogy 72 nem van, na a közül, Ő melyik lenne.

Sehol máshol én nem hallok ilyen beszélgetéseket csak a Fidesz médiában, tehát nagyon komolyan foglalkoznak a harmadik nem bevezetésének a kérdésével a kormánypártban. S valóban, igaza van Megadjának, csak az vezetheti be a harmadik nemet, aki ezzel foglalkozik.

Persze én megértem őket, hogy hevesen érdeklődnek ezen kérdések iránt, egy olyan közösségben ahol egyen identitás van, egyen vélemény van a Vezér iránt, előjönnek a speciális identitások iránti érdeklődések.

Én nagyon örülök, hogy ezek a lelkes, nemzetükért aggódó fiatalok, pártatlanul ki mernek állni a hazáért soha, de soha nem egy pártért. Azért ez egy bátor szembe fordulás volt, a Fideszben meglévő törekvések ellen, most mondja valaki, hogy nem objektívek és nem bátrak!

Minden szavatok logikus, hanem riogattok, akkor erre készül a kormány. Tessék megkaptátok, azt amire vágytatok komolyan vettünk Titeket!

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here