Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagy erőkkel terjed Facebookon, hogy az MTV esti híradójában lement egy összeállítás, miszerint Orbán Ráhel nem eldobta a pelenkát, hanem csak a migránsok után szedte össze.

Nos van egy rossz hírünk: nem volt ilyen összeállítás az MTV esti híradójában, sem a reggeliben. Sokkal egyszerűbb megoldást választott a jobboldali média: az agyonhallgatást.

Igen, igen kedves olvasó tessék azzal szembesülni, hogy bizony a vezérmédiába vannak olyan hírek amik nem kerülnek be. Mondogatjuk mi ezt már egy ideje, hogy propaganda média azt csinálja, hogy nem tudósít olyan hírekről, ami nekik kellemetlen. Nem számol be az ellenzéki pártok híreiről, nem számol be korrupciós ügyekről: viszont ha Németországban szellent egy migráns a buszon, az már esti híradós anyag.

Ugyan ez volt a Pelenka-gatetel is. Nulla hír. Nulla megnyilatkozás.

Akkor még is honnan indult, hogy az esti híradóban lement, hogy Orbán Ráhel csak a migránsok után szedte össze a pelenkákat? Az egésznek az alapja a fenti poénos mém, amit nagyon sokan komolyan vettek.

S az, hogy mekkora orbitális nagy baj van a magyar nyilvánosság működésével, mi bizonyítja jobban, hogy az emberek el tudják azt képzelni, hogy egy ilyen összeállítás lemegy az MTV-n.  Mert egyébként tényleg ilyen baromságok mennek a Fidesz-médiákokban.

S a legszebb, hogy első sorban nem is a baloldaliak szívták ezt be, hanem hithű fideszesek tolják, hogy cáfolják a Pelenka-gatet. Sajnálom őket, de tényleg és baromira nem tehetnek róla, de ők vannak már majdnem egy évtizede totális hülyének nézve a saját politikai közösségük, a Fidesz által.

Őket hülyítik ilyen baromságokkal és nem csoda, hogyha gondolkodás nélkül elhiszik, hogy egy ilyen tényleg lement az MTV-n. Szerintem fontos feladat, hogy szépen lassan, de ki kell nyitni a szemüket. El kell őket gondolkodtatni, hogy héé basszus, lehet hogy hazudnak nekünk? Mi pedig hiszünk nekik.

Áldozatok ők, akiket a saját pártjuk tart álomvilágban. Talán ez az eset sokukat el fog gondolkoztatni, hogy lehet, hogy a saját szemüknek kellene hinniük: a kátyúk tényleg ott vannak az utakon, a falu szélében tényleg ott a nyomor, tényleg kivándorlási válság van Magyarországon és tényleg szar az egészségügy.

Kemény felocsúdás lesz ez nekik, de nekünk megértőnek kell lenni velük, hiszen becsapott, átvert, kihasznált emberekről van szó. Nem ostobák, csak jóhiszeműek, akiket azok vertek át, akikben megbíztak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here