Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A nagy kultúrharcos Puzsér mester közéleti szintre emelte, hogy tudás nélkül is lehetsz okos, mi a francnak olvasni. Végtelenül káros az a jelenség amit ő bemutat és ha az embernek lenne kedve komolyan venni minden egyes félmondatát ízekre lehet szedni.

Minősíthetetlen hangban neki rongyolt Puzsér Róbert Kunhalmi Ágnesnek és nagy hangon osztotta ki az MSZP választmányi elnökét, hogy honnan szedi, hogy a nők Magyarországon kevesebbet keresnek, mint a férfiak.

Tökre elfogadom, hogy mindenkinek jogában áll nettó tájékozatlan tahónak lenni, bár a Google korában a tényadatok megismerése pusztán csak szándék kérdése.

Most Puzsér kihívta Kunhalmi Ágnest egy vitára ebben a témában, ha Kunhalmi elfogadja a kihívást élete legkönnyebb vitája lesz. És egyben küldjük Puzsér Róbertnek a KSH statisztikai adatait, amiből tök világosan kiolvasható, hogy Kunhalmi Ágnes nem beszélt hülyeséget ellenben Puzsér, már-már hagyomány, de igen:

Értem én, hogy Puzsér te egy született okos ember vagy, de annyi igényesség lehetne benned, hogy mielőtt kiejtesz bármit is azon a kis okoska buksidon előtte ráguglizol és akkor, nem böffented tele, az amúgy sem idiótáktól mentes közéletet újabb baromságokkal.

Nem Róbert, nem várom el tőled, hogy könyvtárba járj, olvass, művelődj. Nem érdekes. Csak annyit, hogy alap tényekre használd a Google-t, ha már telibe hányod mindig a nagyon okos gondolataiddal a közéletet.

Tudod mit Róbert, hagyd a francba a Google-t: tessék itt el tudod olvasni, hogy milyen különbségek vannak a nők és férfiak között Magyarországon, s ha esetleg rájöttél arra, hogy megint barom voltál, akkor ideje lenne mondjuk a nádi poszátákról posztolgatnod, előrébb lennénk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here