A nagy kultúrharcos Puzsér mester közéleti szintre emelte, hogy tudás nélkül is lehetsz okos, mi a francnak olvasni. Végtelenül káros az a jelenség amit ő bemutat és ha az embernek lenne kedve komolyan venni minden egyes félmondatát ízekre lehet szedni.

Minősíthetetlen hangban neki rongyolt Puzsér Róbert Kunhalmi Ágnesnek és nagy hangon osztotta ki az MSZP választmányi elnökét, hogy honnan szedi, hogy a nők Magyarországon kevesebbet keresnek, mint a férfiak.

Tökre elfogadom, hogy mindenkinek jogában áll nettó tájékozatlan tahónak lenni, bár a Google korában a tényadatok megismerése pusztán csak szándék kérdése.

Most Puzsér kihívta Kunhalmi Ágnest egy vitára ebben a témában, ha Kunhalmi elfogadja a kihívást élete legkönnyebb vitája lesz. És egyben küldjük Puzsér Róbertnek a KSH statisztikai adatait, amiből tök világosan kiolvasható, hogy Kunhalmi Ágnes nem beszélt hülyeséget ellenben Puzsér, már-már hagyomány, de igen:

Értem én, hogy Puzsér te egy született okos ember vagy, de annyi igényesség lehetne benned, hogy mielőtt kiejtesz bármit is azon a kis okoska buksidon előtte ráguglizol és akkor, nem böffented tele, az amúgy sem idiótáktól mentes közéletet újabb baromságokkal.

Nem Róbert, nem várom el tőled, hogy könyvtárba járj, olvass, művelődj. Nem érdekes. Csak annyit, hogy alap tényekre használd a Google-t, ha már telibe hányod mindig a nagyon okos gondolataiddal a közéletet.

Tudod mit Róbert, hagyd a francba a Google-t: tessék itt el tudod olvasni, hogy milyen különbségek vannak a nők és férfiak között Magyarországon, s ha esetleg rájöttél arra, hogy megint barom voltál, akkor ideje lenne mondjuk a nádi poszátákról posztolgatnod, előrébb lennénk.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here