Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Azért szerencsés az, hogy nem függetlenek a médiumok, mert egy gógyis parasztember is össze tudja tenni, hogy ki is áll egy-egy társadalmi folyamat mögött.

Wladár Sándor úszóelnökre a TV2 kezdett lőni, korábbi trágár szavait vették elő. Az a TV2 igen, amelyik még szarni sem mer a Fidesz nélkül. Vélelmezhető, hogy a korábbi úszósport botrányok mögött is valamilyen szinten a kormánypárt állhat.

Közben Hosszú Katinka is megszólalt, szerint semmi előrelépés nem történt azzal, hogy Wladár Sándor lett a szövetség elnöke. Egyik kutya, másik eb, mondta.

Hosszú Katinka egy furcsa szereplője ennek a sportpolitikának, nehéz eldönteni külső szemmel, hogy naiva, aki csak sodródik az árral vagy egy gonosz dementor.

De az biztos, hogy megéri neki, hiszen csont ingyen használhatja a nem kevés tandíjat beszedő, úszóiskola vállalkozása az állam által milliárdokból felépített és fent tartott Duna Arénát és Hosszút az állam ahhoz is hozzá segítette, hogy megkapja a Csillebérci Tábort.

A mostani botrány arról szól, hogy a kormánybarát TV2 egy májusi történetet vett elő, egy hangfelvételen az úszószövetség elnöke beszél egy bizonyos Szepesiről, illetve arról, hogy szívesen közel került volna hozzá szexuálisan. Szepesi Nikolett korábbi úszóról van szó, aki 2013-ban megjelent könyvében szexuális kalandjairól írt, amivel egyben ráirányította a figyelmet számos visszás esetre a magyar úszósportban.

Szepesi Nikolettről is érdemes tudni, hogy közel volt/van a Fidesz világhoz, méghozzá a józsefvárosi Fidesz több prominensével, tehát Kocsis Máté jelenlegi Fidesz frakcióvezető közvetlen politikus társaival ápolt jó kapcsolatot.

Tehát botrányok botrányok hátán. S minden jel arra utal, hogy nem történik más, mint nettó fideszes hatalomátvétel. Ebben a folyamatban az a szép, hogy kit érdekel, hogy közben az amúgy sikeres sportágunk alapjait verik szét.

Mint már írtuk oly sokszor a Fidesz világában, hiába vagy egy jó szakember, hiába dolgozol szépen csendben, mindig lesz egy Fidesz-haver, akinek a Te állásod vagy vállalkozásod kell.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here