Megy ezerrel a Sorosozás és a külföldről pénzelt migránsokat segítő civil szervezeti propaganda. Azonban most előkerült egy felvétel, ami nagyon, de nagyon jól mutatja be a Fidesz képmutatását a témában.

A most előkerült felvételen Orbán Viktor 2015. szeptember 21-én a parlamentnek beszámolt a menekült válsággal kapcsolatban. A beszédében kifejti, hogy szerinte a migránsokat segítő szervezetek nagyszerű dolgokat tesznek.

Sőt azt is elmondja Orbán Viktor, hogy a kormány nem kevés pénzzel támogatja a munkájukat és megállapodásokat köt velük.

Ez a felvétel annak fényében botrányos, hogy a Fidesz a választási kampányban mindvégig azt állította, hogy a migránsokat segítő civil szervezeteket külföldről pénzelik.

A most előkerült felvételen nem tudni, hogy Orbán elszólta-e magát vagy akkor még nem találták ki a Sorosozós propagandát, de egy biztos, a miniszterelnök szavai alapján, hogy menekült válság idején a migránsokat segítő szervezeteket a magyar kormány pénzelte.

Emlékezetes, hogy Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője több civil szervezet székházára is “bevándorlást segítő szervezet” feliratú matricákat ragasztott.

Köztük több olyan szervezet is  volt, akik olyan tevékenységet végeztek, melyet Orbán még 2015-ben nagyszerűnek nevezett.

Orbán és a Fidesz elvei azok pont olyanok mint a fűzfa, arra hajlik amerre a szél fújja. De azért ahhoz már kell vastag pofa, hogy pontosan tudja, hogy a civilek egy pénze a magyar kormánytól származott, 2015-ben nagyszerűnek tartja ezt a tevékenységet, rá pár évre fűt-fát megvádol azzal, hogy külföldről pénzeli ezeket a szervezeteket és különadóval, üldözendő cselekménynek állítja be.

Oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa: így lehet elhinni bármit is Orbán Viktornak.

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here