Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Majka, azaz Majoros Péter nagy interjút adott az Index.hunak, amelyben egy órán keresztül ecseteli azt a bonyolult helyzetet, hogy mit is kezdjünk azzal a helyzettel, ha a barátod rácsúszik valamelyik kábítószerre.

Igazából a kábítószer függőség egy piszok nagy tabu téma, pedig minden statisztika mutatja, hogy gond van. Szinte biztos vagyok benne, hogy sokaknak a környezetében van drogfüggő, akivel igazán ötlet-e sincs senkinek se, hogy mit kezdjünk.

Ma elment Majka az Index.huhoz és adott egy nagy interjút, hogy miért adta ki a SZIN-en Curtis útját. A témát azért emeljük át, mert biztosak vagyunk ebben, hogy nem egyedi eset és ha másra nem is jó ez, de annyi haszna lehet, hogy legyen róla egy társadalmi diskurzus: mit kezdjünk azzal, ha a környezetünkbe van egy drogfüggő.

Majka az interjúban elmondja, hogy 5 éve csúszott rá Curtis a kokainra, ami egyébként az egyik olyan kábítószer fajta, amelyik függőséget okoz.

Azt is kifejti, hogy a kábítószer függőség egy betegség, ha aki benne van nem akar ebből kijönni, meggyógyulni akkor, minden próbálkozás reménytelen.

Curtis már olyan szinten volt, hogy nem tudott eleget tenni a fellépéseinek és veszélyeztette a banda presztízsét. Hangsúlyozta, neki Curtis barátja, sok mindent kipróbált: orvost, elvonó, pszichológus, fizetés megvonás, elbeszélgetés és lebaszás.  Semmi, de semmi nem működött.

Abban bízik, hogy most kirúgta Curtis alól a talajt talán észhez tér. Tanulságos és érdemes végig nézni ezt a beszélgetést. Tényleg egy nehéz kérdés, hogy mit lehet kezdeni egy drogfüggővel.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here