Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gurmai Zita, az MSZP országgyűlési képviselője egy elképesztő jelenségre hívta fel a figyelmet egy közleményében, egy olyan ember a kormánymédia egyik fő kultúrharcosa, aki politikusként azért bukott meg, mert részegen ordibált egy gyermek-rajzversenyen.

Igazából, mi már meg sem lepődünk azon, hogy milyen minőségű emberek lephették el a NER-ben a közéletet, cserébe nem kevés lóvékért. Gurmai Zita, az MSZP képviselője, ma egy közleményben egy újabb ilyen furcsa minőségű kultúrharcosra hívja fel a figyelmet.

Gurmai a HVG cikke nyomán arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy van a kormány médiában egy Alvincz József nevű kultúrharcos, aki pl  “műbalhénak” nevezte az MTA melletti tiltakozást, a CEU-ról pedig azt állította, hogy az egyetemet “kamuszakok” dominálják.

Az MSZP-s képviselő arra is beszámol, hogy Alvincz a Fideszhez és a kormányhoz is kötődik. A Fidesznek Pest megyei képviselője volt, de 2004-ben le kellett mondani, mert részegen kiabált egy gyermekrajz-verseny döntőjén 40 gyermek és családjaik előtt.

A Fidesz azonban a lemondás után sem hagyta az út szélén a bukott politikusát. Az Orbán-kormányokhoz 2010 óta szinte folyamatosan kötődik Alvincz József: előbb a Vidékfejlesztési Minisztérium “politikai főtanácsadója” volt, 2014-ben pedig a Földművelésügyi Minisztériummal és a Miniszterelnökséggel is milliós tanácsadói szerződéseket kötött.

Csak a Miniszterelnökségtől 17 millió forintot kapott bő három év alatt, persze így  megéri a CEU oktatóit vádolni azzal, hogy “több pénz érdekében elvtelen módon hajlandók magukat eladni”.

Téged kedves olvasó pedig, arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen előtörténettel rendelkező emberek oszthatják, magaslóról az észt tisztességes embereknek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here