Elképesztő dolog kezdődik s ez szerintem beteg. Most figyelj, az alapján kellene a Fidesz megmondó embere szerint játszani a zeneszámokat a rádióba, hogy ki Fideszes vagy ki  “balliberális” zenész, az utóbbiaknak eset neki a Fidesz kultúrökle: az új célpont  a 30Y, Wellhello és Fluor Tomi.

Nagyon beteg publicisztika jelent meg a Magyar Idők című, kormányzati ponyvalapban, Fidesz-világ beteges gondolkodásába, most éppen egy   Szakács Árpád nevű kormánypárti propagandista segít minket elkalauzolni.  Szerencsétlen nyomoroncunk szerint, azért játszanak a Rádiók bizonyos számokat, mert a művészetekben még mindig a “balliberális diktatúra” uralkodik.

Kifejti ez az alpesi gyopár szintű logikával rendelkező észosztó, hogy bár Tóth Vera, aki igazából nem is Fideszes, ráadásul Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője, dalait milliók nézik a videómegosztókon, közösségi oldalát 164 ezren követik, az állami és közszolgálati Petőfi Rádióban az elmúlt hat évben mindössze 14 alkalommal játszottak le tőle három dalt.

Most figyelj a közismerten BALLIBERÁLIS 30Y zenekar 81 dalát összesen 3525 alkalommal játszották le ugyanezen rádióban. Tök világos nem? Mi másért lehet a Fidesz-logika szerint? MERT BALLIBERÁLIS!!!

Megkapta Fluor Tomi is, aki közismerten MSZP-szimpatizáns. Neki ezentúl a bűne az volt, hogy, Fluor egyszer a Petőfi TV élő adásába trollkodott bele egy “Soros György” bekiabálással, ami után egy ideig a Wellhello dalait nem játszotta a Petőfi Rádió.

De Király Viktor is ugyanebbe a társaságba került, azt már mi tesszük hozzá, hogy Dopeman, aki szintén közismert MSZP-s reaper, neki a számait pedig sehol se adják, akkor most mi van?

Ezeknek a beteg fasz fidesznyikeknek fel sem merül az, hogy egy zenészt nem a párthovatartozása miatt adnak a rádiók, hanem azért mondjuk, mert az trendi? Jó zenét játszik?

Haho emberek tényleg ez kell, hogy egy zenész megítélésben mérce legyen? Az a baj, hogy beteg Fideszéknél ez a mérce. Ezért kapunk egy nagyszart, mindenütt az adóforintjainkért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here