Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Arról már nem egy posztot írtunk, hogy a magyar kormány bénakacsaként nézi tétlenül, hogy emberek ezreit teszik ki a lakásukból, mindezt úgy, hogy kiderült bankok 2017-ben rekord nyereséget tudhatnak maguknak.

Mindenét elvesztette, semmije sem maradt, mondta Bíró Ica az ismert fitnesz királynő a Borsnak. A tönkretett híresség most dobozok között él, egy félig üres házban. Bútorai már nincsenek, azt elvitte a végrehajtó. Bíró Icát egy tizenhárom évvel ezelőtt, svájci frankban felvett kölcsön taszította ebbe a borzasztóan nehéz élethelyzetbe.

Egy kisfilm is készült a magyar állapotokról, melyből kiderül, hogy a kormány azon kívül, hogy hazudik semmit nem csinál.

Több ezer devizás társához hasonlóan, Bíró Ica, or­szág legelső fitneszoktatója tizenhárom éve vívja elkeseredett harcát a bankokkal  és a végrehajtóval, és bármennyire is úgy tűnik, hogy vesztésre áll, a végsőkig harcol az igazáért. A Bors információi szerint Ica laká­sát nyáron a végrehajtók kipakolták, és hamarosan a házából is mennie kell.

 

Bíró Ica a lapnak elmondta, hogy nem szeretné, hogy őt sajnálnák! Nem panaszkodni akar, csak elmondja a szikár té­nyeket: tizenhárom évvel ezelőtt felvettem egy több tízmilliós hitelt, abból vettem két leromlott állapotú ingatlant – kezdi Bíró Ica.

Ezekben ren­deztem be a szépségklubomat, illetve ez lett volna a jövőm biztosítéka is, hi­szen nyug­díj­ra nem számíthatok. Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztőrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nőtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni.

Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktor cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem – ma­gyarázza a fitneszlady, majd folytatja. – Ne mondja nekem senki, hogy ez normális és törvényes!

Azt is elmeséli Bíró, hogy most nyáron megjelent ná­la egy végrehajtó négy rendőr kíséretében, és papírokat dugtak az orra alá, amit alá kellett írni. Nem tudja, mi volt az, nem volt idő elolvasni. Aztán pár nap múlva megint jöttek, pakoltak. Becstelen és tisztességtelen, ami történik… – háborog a 61 éves híresség, aki egy élet munkáját ve­szítheti el.

A lapból azt is megtudjuk, hogy Bíró Ica vagyona három ingatlanból állt, mind három ingatlanra rá akarja tenni a végrehajtó a kezét. A jelen állás szerint az egyik lakást és a házat vinnék, állítólag azt is fél áron kívánják elárvereztetni.

Egy fiatal ügyvéd pályázik a féláron kínált ingatlanra, azt is elmondta a Borsnak, hogy tudja ki az. Tőle kapja a felszólító leveleket, hogy hagyja el a házat. Az otthonát, amiért a szülei és Ő dolgozott meg, ami hatvan éve a tulajdonuk. Hozzá teszi, hogy nem megy, harc nélkül biztosan nem.

Arra is felhívja a figyelmet, hogy tucatnyi ember lett már öngyilkos a devizahitelek miatt, és lehet hogy bolondnak nézik, de én még mindig bízik az igazságszolgáltatásban. Hiszek benne, hogy a bíró, akinél ez a lényegében utolsó beadványom van és akinek a döntésén múlik, hogy utcára kerülök-e, tisztességes ítéletet hoz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here