Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hosszú Katinka is megszólalt gender témában, elégé félre nem érthető és világos álláspontot tett közzé közösségi oldalán- szúrta ki több hírportál.

Szimbolikus napon, Augusztus 26-án azaz a női egyenlőség napján, hozta nyilvánosságra Hosszú Katinka az álláspontját gender témában.

Ha valamit a fejünkbe veszünk, azt megcsináljuk! Az lenne a legjobb, ha már nem kellene beszélni a női egyenlőségről, de addig hosszú még az út! – írta az Instagramon.

A  fotó mellett Katinka azt is megjegyezte, hogy a hivatalos nap már korábban volt, de szerinte mindennap megünnepelhetjük a női egyenlőséget.

A női egyjogúsági kérdések azután nyíltak ki, hogy a kormány bejelentette, hogy megkívánja vonni a Társadalmi nemek tanulmánya szak akkreditációját, amit a köznyelvben csak gender szaknak  emlegetnek.

Azóta többen elmondták, hogy egyszerűen a kormány a döntését áltudományos baromságokra alapozza. A legélesebb csörte a témában Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke és Puzsér Róbert, bácsi a TV-ből között zajlott.

Kunhalmi egy tévériportban kifejtette, hogy például a fizetések között van egyenlőtlenség a nők és férfiak között. Ami miatt Puzsér igencsak prosztó stílusban neki esett Kunhalminak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here