444
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 444.hu egy hosszas összeállításban mutatta azt be, hogy a Magyarországon elnyomott Fideszes művészek, milyen sanyarú körülmények között kell, hogy alkossanak vagy épp művész életet elejének. 

Az elnyomottság sanyarú légköre árad abból az  Andrássy út 101-es szám alatt található palotából, ahol  Magyar Művészeti Akadémia nemrég létesített egy klubot, ahol a kultúrharcban megfáradt Fidesz-művészek némi nyugodt beszélgetésre-ropizgatásra-klubéletre összegyűlhetnek.

Sanyarú sorsukról a palota kialakulása is árulkodik, a ropizgatni betérő elnyomottjaink keményfa padlón, nemes márvány lábazat és kézzel domborított réz falborítás valamint maratott mintás üvegajtók közepette kell hogy sínylődjenek.

A méltatlan körülményeket jól jelzi, hogy jáde asztalka simára csiszolt lapja mellé kell kucorodniuk. Aki esetleg még nem hallott olyanról, hogy jáde asztalka, sőt egyáltalán arról, hogy létezik jáde nevű, könnyen faragható és formázható féldrágakő, annak a 444 írója elárulja, hogy gazdag házakban már az 1600-as évek hagyományos berendezés volt ez.

A végtelenül sanyarú kormánypárti művészlétett mi jelezhetné jobban, hogy ezt szerény kis klubocskát vacak  négymilliárd forintból pofozták egy kicsit helyre, természetesen az adófizetők pénzéből és ezt már a kormánypárti művészeti akadémia mind a 295 rendes és levező tagja használhatja is.

El nem tudja képzelni a tisztelt olvasó, hogy hogy megalázták ismét őket, hiszen Andrássy úti egykori Schanzer villát és egy mellette álló Bajza utcai szecessziós műemlék épületet  kötötték össze egy látványos üvegszárnnyal, mert ezt a vityillót kapták meg a sokkal de sokra érdemesebb Fidesz-alkotók.

 

.Nem tudom, hogy van a kedves olvasó ezzel, de én most nagyon átéreztem azt a kőkemény elnyomást és sínylődést, amit ezeknek a derék jobboldali művészeknek el kell szenvedniük nap, mint nap. A 444.hu-n egyébként találnak még több fényképet, arról milyen nyomor jut az elnyomott  kormánypártiaknak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here