Itt az új helyszín: felszállt a füst lesz idén is ARC plakátkiáltás- mutatjuk, hogy hol

Az idei ARC pályázat témája is nagyon fontos témát dolgoz fel: az „Unfake” témakörben az álhírek terjedésének üzennek hadat. A pályázók közel ezer műalkotást küldtek be, a zsűri ezek közül választotta ki azokat, amelyeket a nagyközönség is megnézhet majd. Mindez új helyszínen lesz látható.

Jó ideig bizonytalan volt, hogy megrendezhetik-e egyáltalán a rendkívül népszerű kiállítást, de a Zuglói Önkormányzat tulajdonosi és közbeszerzési bizottsága szerdán megadta a területfoglalási engedélyt, így szeptember 21. és október 7. között az idén is megnézhetjük majd az ARC pályázatára beküldött plakáttervek legjobbjait.

Az új helyszínen, a XIV. kerületi Örs Vezér úton, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti területen tartják meg tehát a 18. ARC plakátkiállítást.

Mivel az Örs Vezér közelében található kiállítási terület lakóövezetben van, a szervezők a Facebookon közzétett bejegyzésükben azt kérik:

  • , hogy a környéken élők nyugalma érdekében a látogatók közösségi közlekedéssel közelítsék meg a területet
  • a kiállítás esti, éjszakai megvilágítását a korábbiakhoz képest korlátozni fogják, így az idén csak este 23.30-ig lehet majd megnézni a plakátokat

Részletes információkat későbbre ígértek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here