Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mi is már elég sokat írtuk, hogy a Fidesz-világban hiába dolgozol szépen csendeben, hiába vagy egy jó szakember, mindig lesz egy Fidesz-haver, akinek a Te állásod vagy vállalkozásod fog kelleni. Jakupcsek Gabriella, az ATV új műsorvezetője, most megszólalt és igen kemény szavakkal illette azt a világot, amit a kormányzatiak hoztak létre MTV címszó alatt. 

Jakupcsek Gabriellát elég méltatlan körülmények között távolították el a köztévétől még 2015 decemberében. A Ridikül című műsorát forgatta éppen, három adást kellett volna felvenniük, de az első és a második adás felvétele közötti szünetben megkapta a csoportos leépítésről szóló felmondólevelét.

A műsorvezető azóta nem tévézett, a közeljövőben viszont az ATV-n lesz majd látható a saját műsora. Ennek apropóján mesélt egy kicsit arról, milyen volt távozni az MTVA-tól.

„Ott, akkor bennem megszakadt valami, és fel kellett ismernem, hogy mások a játékszabályok, mások a követelmények. Viszont a felismerés után nagyon gyorsan megértettem, hogy én nem ebben a csapatban játszom, és nem is akarok.

Ahol a becsületszó, a teljesítmény nem számít, oda nem kell menni, onnan el kell jönni. Mondjuk úgy, voltak intő jelek már korábban is, csak nem akartam észrevenni, mert szerettem azt a műsort. Sok mindent beáldoztam, nyeltem érte szakmailag, emberileg. De így utólag már azt sem bánom.

A váratlan és méltatlan szakítás felnyitotta a szemem. Egyszerre már nem jelentett mindent a tévézés. Elképesztő szabadságvágyam lett, ki akartam próbálni magam új területeken” – mondta a műsorvezető a Bestnek.

Azt is elmondta, hogy a tévézés után viszonylag gyorsan megtalálta a helyét az írásban, már két kötetet is írt, most készül a harmadik, de az ATV olyan ajánlattal kereste meg, amiért szívesen visszaül a kamerák elé.

A Jakupcsek Plusz címmel indul műsora az ATV, a műsorvezető azt mondta, hogy közérzeti talkshow lesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here