Márki-Zay Péter hozta nyilvánosságra azt a levelet, melyből kiderül, hogy a Miniszterelnökség nem tett le a panelházak visszabontásának tervéről.

A levelet Gyopáros Alpár kormánybiztos jegyzi, melyet Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesternek küldtek válaszul, mivel kezdeményezte, hogy az állam által felvásárolt panellakásokat kapják meg rászorulók.

A válaszból tök világosan kiderül, hogy a kormány támogatja azt a minta programot, mely országban először bontaná vissza a panelházakat.

Katt a képre, nagyobb lesz!

Az is kiderül, hogy a projektnek az a célja, hogy a szalagházakat elbontsák és a környéket rehabilitálják.

Posztjában Márki-Zay arra is felhívta a figyelmet, hogy a kormányzat többször cáfolta, hogy ilyen terv létezne: Külön érdekessége a válasznak, hogy bár Lázár János ezt számomra személyes megbeszélésünk alkalmával határozottan tagadta, itt ismét az épület ELBONTÁSA szerepel a program végső céljaként- írja a polgármester.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here