Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga újra képernyőn volt, D. Tóth Kriszta vendége volt  a DTK – Elviszlek magammal című műsorban, ahol többek között beszélt a Hír Tv-nél való munkájáról a felmondásról és az azóta eltelt időszakról.

– A munkahelyem megszűnése – vagy a kirúgásom – előtti időszak volt már iszonyatosan nehéz, mondjuk az utóbbi két hónap – mondta Kálmán Olga, aki szerint már azóta benne volt a pakliban és nyílt titok volt, hogy a Hír Tv-nek bizonytalan a sorsa, hogy odament dolgozni. Az utóbbi két hónapban azonban már egyre inkább érezte, hogy „ott a jéghegy, és már csak idő kérdése, hogy mikor érik el”.

Kálmán Olga elárulta azt is, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy a Hír Tv-hez került, élete egyik legjobb döntése volt, mert ez egy rendkívül szabad másfél éve volt a csatornánál, jó kollégákkal. A Hír Tv-s időszak óta viszont támadásoknak van kitéve munkáját illetően.

Olga nem kímélete a regnáló kormánypárt médiapolitikáját sem:  Hogy hozzászoktam-e? Nem, ilyenhez nem lehet hozzászokni. Hogy bosszant-e? Nem. A dolog inkább elkeserítő, de nem az én személyes életem miatt elkeserítő, hanem hogy valami iszonyatos sebet ejtettek a szakmánkon – mondta Olga.

Annak ellenére, hogy sokan támadják Kálmán Olgát, nyitott egy Facebook-oldalt, ahol sokan követik tovább. Azt sem tartja kizártnak, hogy az Egyenes beszédhez hasonló műsort vezessen majd egyszer valamelyik tévénél. Kálmán elárulta, hogy augusztus közepéig, azaz mindössze két hét alatt kapott-e már felkérést egy következő tévés műsorra.

– Beszélgettem emberekkel már erről, igen – mondta, ám azt nem árulta el, hogy kikkel. – Bármi is lesz, én szeretném, szerintem tök jó lenne valahol, valamilyen formában folytatni televízióban is, de az számomra egy nagyon fontos tanulság volt, hogy (…) el kell mozdulni a csak televíziózás irányából.

Arra, hogy politikai szerepet vállaljon, sokkal több megkeresést kapott már, nemcsak most, hanem a korábbi években is.

– Biztos vagyok benne, hogy jól csinálnám, mert annyi minden részét ismerem és megismertem – mondta Kálmán. – Így 2018. augusztus közepén azt mondom, hogy most még egyik porcikám se kívánja. De hogy egyszer mondom-e azt, hogy „na akkor ez érdekel, és kipróbálom”, nem tudom.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here