Hatalmas vihar csapott le Budapestre, több villamosvonalon megállt a forgalom. Helyenként 40 cm esővíz gyűlt összes, több helyen fák dőltek az útra. 

Budapesten is hatalmas volt a vihar több helyen riasztották a tűzoltókat a viharkárok miatt. A Kispesten a  Vas Gereben utca és az Álmos utcában is kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat.

Így árasztotta el a Déli pályaudvar környékét a vihar

A Újbudán az Etele úton és a XX. kerületi Nagysándor József utcában autóra dőlt faágak miatt kértek segítséget.

A VI. kerületi Andrássy úton is egy kidőlt fa okoz forgalmi akadályt. A tűzoltók nagy erőkkel dolgoztak viharkárok felszámolásán.

Több villamos sem járt a vihar miatt, többek között nem jártak, a 19-es, 41-es, 47-es, 61-es és 2-es villamos vonalon a járművek. Ezen kívül a 83-as trolibusz valamint a 67-es autóbusz terelve közlekedett.

 

 

 

A vihar kb. 21 óra és 22 óra között tetőzött. Az OMSZ pedig holnapra, vasárnapra is elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki felhőszakadások és heves zivatarok veszélye miatt az ország nyugati megyéire. Az érintett területeken rövid idő alatt akár több mint húsz milliméter eső és jégeső eshet, valamint erős szél fújhat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here