Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bugár Béla magyar származású politikus legenda, szlovákiai parlamenti képviselő és pártelnök a Népszavának adott egy interjút, nagyon kemény kritikát fogalmazott meg a Fidesz határon túli politikájáról, de az igazán kemény mély gyomrost a Fidesz migráns politikája kapcsán vitte be.

Bugár Bélától, az egyik legismertebb és legsikeresebb határon túli magyar politikustól kapott kőkemény kritikát az Orbán-kormány, ráadásul egy olyan területről, ami elvileg a Fidesznek jól fekszik.

Pont erre kezdett rákérdezni a napilap újságírója is:  nagyon aktív a magyar kormány a határon túli gazdaságfejlesztésben, de a kérdését nem tudta feltenni mert Bugár felcsattant:  Én másképp hívnám…

Majd elmondta, hogy az Orbán kormány egyoldalúan előnyben részesít bizonyos köröket, akik a kormány hűbéresei. Fölöslegesen szórják a pénzt. Mi hiába magyaráztuk nekik a legelejétől, hogy lehetne ezt jól is csinálni: kössük össze azt a pénzt, amit a szlovák kormány juttat Dél-Szlovákiának és azt, amit Budapestről szánnak ide és közösen, világos kritériumok alapján döntsük el, mire költsük. Így viszont senki nem tudja, hova tűnnek el ezek a pénzek. –magyarázza a felvidéki politikus

Az újságíró azon felvetésére, hogy rossz nyelvek szerint egy részüket vissza kell csorgatni Magyarországra, az válaszolta Bugár Béla: én is hallottam erről, de bizonyítékom nincsen. De az biztos, hogy a magyar adófizetők pénzét fölöslegesen, rossz célokra költik.

Ide csorog tízezer euró, oda csorog tízezer euró, ennyit hallunk erről az egészről, így nem sok látszata van. Aminek lehet értelme, az az óvodafejlesztési program, ami a református egyházon keresztül megy, így viszont nagyon nehéz lesz bevinni őket a szlovák óvodai rendszerbe.

A felvidéki politikus Orbán migráns politikáját sem kímélte. Bugár Béla pártja és a Fidesz is az Európai Néppártnak a tagja, így arra kérdésre, hogy Orbán Viktorék álma teljesülhet-e, hogy az EP-választások előtt az EPP valamilyen közös kampányba kezd, aminek a migránsozás lesz a fő eleme?

Azt válaszolja, hogy szerinte Orbán keveri a gazdasági bevándorlót a menekülttel. Ez volt a baj legutóbb Szlovákiában is a kampányban, amikor ezeket tudatosan keverték, összemosták.

Majd  azt is megfogalmazza a Fidesz migránskampányával kapcsolatosan, hogy gátlástalanul, mindenáron felhasználok-e minden eszközt, hogy kormányra kerüljek, vagy a lelkiismeretemre hallgatva azt mondom, vannak olyan morális határok, amelyeket nem lépek át, és nem uszítom emberek egy csoportja ellen a saját választóimat.

Az biztos, hogy az EU nem kezelte-kezeli jól a menekültkérdést. Megint naponta hallani híreket arról, hogy hány hajó bolyong a Földközi-tengeren a fedélzetén több száz emberrel. A nagy részük gazdasági migráns, őket egyszerűen vissza kellene fordítani.

Az igazán kemény mélyütést azonban most viszi be Bugár Orbánnak figyelj:

Menekülteket viszont befogadni, de nagyon szigorú kritériumok alapján leht. Szlovákiában nagyon szigorú a rendszer, tavaly heten (!!!) kaptak ilyet, azelőtt tizenhatan, Magyarországon kétezren, miközben folyik a migráns-kampány. Akkor miről is beszélünk?

Téged pedig kedves olvasónk, arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot hogy más is lássa, mekkorát hazudok a kormány-propaganda.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here