Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Furcsa rettegés jellemzi a HírTV minden napjait, az új uralkodó menedzsment a szíve szerint, mindenkit kirúgna a csatornától, aki a G-nap után dolgozott és az ott dolgozók egy jelentős hányada is felmondana.

Azonban van egy 22-es csapdája. A menedzsment azért nem tud mindenkit kirúgni, mert egyszerűen nincs már annyi fidesznyik szakember, hiszen túl nagyra hízott a Fidesz médiabirodalma. Nincs annyi rendező, vágó, operatőr, világosító, tehát technikai személyzet a Fidesz holdudvarában, akivel ki tudják szolgálni a TV2-tőt, Echo TV-t, MTV-t és azok háttércsatornáit plusz a HírTV-t.

A technikai dolgozók zöme meg utál a HírTV-nél dolgozni, de egyszerűen nincs a piacon olyan csatorna, ahova tudnának menni.

Persze vannak kivételek, felállt kb egy hónap után a Célpont című műsor egyik szerkesztő riportere Báthory Róbert, persze a döntésen nem minden előzmény nélküli volt.

Báthory a hatalomátvétel után párnappal azt írta Facebookon, hogy a csinovnyikok a hatalomátvétel után kapásból beszüntették a Célpont nyári ismétléseit is, nyilván azért, hogy egy snitt se maradjon a fejükben arról, hogy két év alatt megszentségtelenítettük pártunk és kormányunk első propaganda tévéjét. Talán azzal nem számoltak csak, hogy azok a riportok, amelyeket csináltunk, önálló életre kelnek.

Ma pedig a közzétett egy búcsúzó posztot, melyben ismét nem kíméli az új Fidesz-propaganda csatornát:

Másfél év. Nekem ennyi volt a Hír TV-ben. Nem bánom egy percét és egy pillanatát sem. Teljesen szabadon dolgozhattam a Célpontban, minden kollégámmal együtt. De ennek a szabadságnak most már vége. Így az én munkámnak is. Valamint annak a Célpontnak is, amelyik két évvel ezelőtt indult el M. Kiss Csabával, Major-Ádám Andival, Medgyesi Mikivel és Varga G. Gáborral.

Másfél év alatt rengeteg vidéki kiskirályt, a feudalizmus korában nosztalgiázó NER-lovagot megkergettünk. Habonyárpit és persze az ország vejét, Tiborcz Istvánt is megküldtünk jó néhány kérdéssel. Nem titok, hogy minden riportunk után megkaptuk, hogy hazaárulók vagyunk. Mondta ezt már az emeszpétől kezdve a fideszig, szinte mindegyik. Pedig mi csak újságírók vagyunk. Szerkesztők, riporterek, akik az igazság feltárására törekedtek.

Szóval, kösz mindent Célpont, kösz mindent Hír Tv!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here