Sajátos akciót indított Szegeden Ujhelyi István: taxisnak állt és vállalta, hogy elfuvarozza az érdeklődőket a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) helyszínére, közben pedig Európáról, Magyarországról és az aktuális közéleti kérdésekről beszélgetett az utasokkal.

Újszerű politikai akciót indított az MSZP-s politikus, taxisnak ált és a fiatalokat vitte el a fesztiválra, közben pedig fontos közéleti kérdéseket beszéltek meg.  Az MSZP EP-képviselője a napról egy rövid videó összefoglalót is készített:

A videó leírásából kiderül, hogy az Európa Taxi névre keresztelt akció része annak a konzultációnak, amit Ujhelyi István a nyáron hirdetett meg és az Európai Unióról és az európai politikáról szól.

Az Európai Konzultáció igen népszerű, kb egy hónap alatt közel 20 ezer ember töltötte ki az online kérdőívet, amit itt lehet elérni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here