Ugye meg van neked is az a Fidesz narratíva, hogy például a brit állampolgárok, már ide jönnek Magyarországra, mert országukban veszélyben vannak a migránsoktól s nálunk senkinek semmi baja nem lehet.

Kivétel akkor, ha gyűlölettől átitatott fidesznyik mély magyarjaink nem néznének minden külföldit migránsnak. Így sikerült megverniük Szombathelyen egy skót, tehát EU-s állampolgár orvost, erről a 444. hu számolt be egy terjedelmes cikkben.

A 444.hu azt is megírja, hogy skót orvossal volt egy magyar művész is, hiába mondta, hogy angol: társadalmunk hasznos tagjai csak ragaszkodtak mély filozófiai álláspontjukhoz: migráns!

A szóváltás és verekedés abból indult ki, hogy egy koccanásos közlekedési baleset történt. A skót orvos által vezetett autó letörte a Fidesz- propagandától átmosott agyú, igaz hitűek tükrét.

Nem akarom az esetet részletesebben taglalni, mert a videó kb magáért beszél és olvasd el a 444-en, ha részletesebben is érdekel, de egy kérdés motoszkál bennem:

Ez nem épp egy ugyanolyan lincselés mint, amit szoktunk volt hallani harmadik országokból? Hogy ne állj meg, ha balesetet okoztál mert megverhetnek, ami akár az életedbe is kerülhet? Tényleg ez ma Magyarország, hogy külföldi polgárok, ha véletlenül balesetet okoznak, akkor származásuk miatt megpakolják őket.

Szégyen és gyalázat, hogy Orbán ideáig züllesztette a magyarságot, az alávaló és hazug propagandájával.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here