Ma délután jelentette be az MSZP, hogy a weboldalán elindít egy párbeszédet, ahol az emberek véleményét kérdezik meg az oktatással kapcsolatban

Bangóné Borbély Ildikó ma egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az MSZP szeretné megkérdezni az emberek véleményét arról, hogy az oktatás különböző kérdéseiben mi a véleményük ezért a párt elindítja az online konzultációját: a párbeszéd az oktatásról  címmel.

Az MSZP arra kér mindenkit, hogy mondja el a véleményét, még akkor is ha nem feltétlenül ért egyet mindenben a párttal.

A HírHugó által megkérdezett politológus azt mondta az MSZP kezdeményezéséről, hogy hiánypótló, majd hozzá tette, hogy fontos hogy legyen egy olyan platform ahol az emberek elmondhatják a meglátásaikat.

Szerinte az MSZP jó döntést hozott, hogy a politika készítést társadalmasítani igyekszik. Fontos az, hogy minél több ember véleményt ismerje meg egy politikai közösség.

Ma délután tehát élesedett az MSZP weboldalán a kérdéssor, mi pedig mindenkit arra biztatunk, hogy vegyen részt ebben a párbeszédben, melyet ide kattintva érhet el!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here