Kálmán Olga miután elbocsájtották a Hír TV-től a Fidesz hatalomátvétel után, igen aktív lett Facebookon. Most egy újabb írással hívja fel a figyelmet a rendszerünk furcsa működésére.

Kálmán Olga legújabb írásában arra igyekszik rávilágítani, hogy mitől volt kénytelen a rendszer megmozdulni és nem hagyni hogy bedőljön a Honvédkórház, íme:

Hogy is van ez? Évek óta többórás várakozás, tragikus halálesetek, kevés orvos, elégtelen eszközpark, ki nem fizetett túlórák -ezeket a híreket olvashattuk vagy éppen tapasztalhattuk a Honvédkórház sürgősségi osztályával kapcsolatban.

Most, hogy Zacher Gábor felmondott lett béremelés, a hvg.hu információi szerint két új lélegeztetőgép, négy betegőrző monitor, és a vezetés azt is megígérte, hogy felgyorsítja azokat a közbeszerzéseket, amelyekkel jelentősen javítható a betegellátás.

Mivel lélegeztetőgépért, betegőrzőért nem a sarki boltba szaladt le valaki, akkor ezek szerint eddig is VOLT valahol??? És fedezet is a ki nem fizetett túlórákra?

De mindezek odaadásához nem a tragikus halálesetek, áldatlan körülmények kellettek, hanem egy felmondás, vagy több felmondás beígérése? Hogy is van ez?

Azt már mi tesszük hozzá, hogy halálesetek, kórházi fertőzések? Ugyan! Csak attól retteg a Fidesz, amibe belebukhat. Csak a hatalmuk számít ezeknek, semmi más.

Oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a Fidesz terve, hiába rúgta ki Kálmán Olgát, szava így is jusson el sokakhoz!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here