Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megszűnhet a részben a Hír TV elbocsátott dolgozói által készített Kötöttfogás című műsor, ha nem találnak szponzorokat a produkció fenntartására.

„Elfogyott a tartalék. Eddig tudtuk megoldani a felvételeket közösen a Magyar Hanggal, de jövő szerdán már elő kell állítanunk a felvétel költségét, ami 200 ezer forint. Ez a technika és a stáb díja” – közölte Facebook-oldalán Dévényi István, a műsor vezetője.

A Hír TV és a megszűnt Heti Válasz egykori munkatársa hozzátette: ha nem sikerül valamilyen piaci modellt a produkció mögé tenni, akkor az hosszú távon képtelen működni. Ezért hirdetőket és céges szponzorokat keresnek, de felmerült a közösségi finanszírozás lehetősége is. Dévényi szerint ingyen csinálták a műsort, amelynek azonban így is 200 ezer forintos költsége van adásonként.

Ez az a pont, amikor egy olyan ember, aki ért a Youtubehoz a fejéhez kap. S tényleg nem akarom őket bántani, de kb nagyon de nagyon el vannak tévedve ezzel a web2-es történettel.

Most hagyjuk azokat a bénázásokat amiket az ex-HírTV-sek sikeresen bemutattak Youtube meg facebook videók címszó alatt. Azonban a fő tévedés azaz, hogy van egy oltári nagy különbség a TV és Youtube között, az utóbbira majd hogy nem mindegy milyen technikával dolgozol, pont oké oda a 35 ezer forintos kis jack dugós kamera vateráról…oké a hang… de azt is egy pár tízezer forintos keverővel simán meg lehet oldani.

S ha tényleg kifizettek adásonként 200 ezer forintot technikára meg stábra eddig, akkor én itt ezen a ponton csak gratulálni tudok nekik, mert ebből a pénzből simán tudtak volna venni olyan cuccokat ami bőven elég egy youtube videó elkészítéséhez.

De amihez végképp csak gratulálni tudok, hogy hirdetőket keresnek. Nem vicc, hanem valóság, hogy nem egy kis srác lett milliomos Youtubeon, mert hogy a youtubeon már ott vannak a hirdetők és a videómegosztó fizet a tartalmakért. Egy-egy nézett videóért nem is keveset. Szóval csak barátilag tanácsolom, hogy hirdetők (sicc!) keresése helyett inkább, üljetek le egy olyannal, aki csinált már működő youtube csatornát, s nem csak mondja magáról…

A Kötöttfogás (eredeti nevén Szabadfogás) – egyik alapítója, Wahorn András szerint – a korábbi, még kormánykritikus Hír TV legnézettebb műsora volt. A csatorna azonban idén nyáron kormányközeli tulajdonba került, ezért a produkció abban a formájában megszűnt.

A Kötöttfogás stábja azóta a Facebookon, a Magyar Hang szerkesztőségéből sugározta a műsort, a tegnap esti felvételen azonban már csak öten jelentek meg (Hont András, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs és Skrabski Fruzsina). A korábbi adásokat 40-50 ezren nézték meg a Youtube-on.

Eközben az ismét kormánybaráttá vált Hír TV újraindította a műsort az eredeti címmel. Az első adást Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője vezette, Dézsy Zoltán, Herényi Károly, Jurák Kata, Kukorelly Endre, Pesty László és Vágó Gábor részvételével.

 

A Hír TV augusztusi „visszafideszesítése” után mintegy tízen mondtak fel a csatornánál, több szerkesztőt, műsorvezetőt pedig azonnal elbocsátottak.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here