Az index tette közzé az alábbi felvételt, melyen a béna kacsa kormányunk egyik legnagyobb gányolása látható.

A felvételeken egy működő kórház, méghozzá az elit kútvölgyi kórház látható. Az épület azért van ilyen romos állapotban mert elkezdték a felújítását 2 éve. Azonban valami jogi vitába keveredtek a vállalkozóval, aki levonult a területről.

Tehát 2 éve így néz ki egy működő kórház: se vakolat se szigetelés nincs az épületen, ami így szépen ki van téve az időjárási viszontagságoknak. De a legkeményebb, hogy az áldatlan állapotok  ellenére itt gyógyító munka folyik.

A minisztérium sokáig titkolózott, hogy miért ált le a felújítás és miért vonult le a vállalkozó. Azonban kénytelen volt elismerni, hogy egy jogi vita miatt áll már évek óta a beruházás.

Annak ellenére nem történik semmi az épületen, hogy a kormányunk és az intézmény azt állítja rendelkezésre állnak a megfelelő pénzek a folytatásra, sőt a befejezést idei év közepére ígérték. Hát nem lett belőle semmi.

Gondolom, majd megvárják még szétrohad annyira az épület, hogy triplája legyen a felújítás és legalább egy haver ezen is tud majd egy szépet kaszálni…

 

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here