Nem gyenge társaságba tette tiszteletét Orbán Viktor, konkrétan (és nem olyan túlzón) neonáci belga fiatalokkal találkozott a magyar miniszterelnök. 

Nemzetközi botrány gyanús történetet szállított a 444.hu. A portál beszámolt arról, hogy a Belgiumban hatalmas botrányba keveredett a Schild & Vrienden nevű belga jobboldali ifjúsági szervezet, azért mert Facebook csoportjában nem gyenge neonáci tartaltamakat osztogatnak meg egymással a tagok. A szervezet posztjairól a belga No Pano magazin, az ottani köztelevízió egyik műsora hozott nyilvánosságra részleteket.

A fenti kép volt az egyik, ami nagy botrányt kavart és az Orbánnal találkozó neonáci fiatalok előszeretettel tetszikelték. A képen egy lapáton van egy marék hamu és a képfelirat magyarra fordítva az jelenti, hogy így kell felszedni egy zsidó lányt.

Nos tehát Orbán Viktor ezzel, tehát a Schild & Vrienden nevű neonáci posztokat osztogató szervezet fiataljaival találkozott tusványoson, akikkel Orbán Viktor miniszterelnök idén nyáron annyira összebarátkozott, hogy egymást ölelgető képek is készültek, sőt a szervezet vezetőjével kezet is fogott.

A szervezet vezetője, az akivel Orbán kezet rázott, Dries Van Langenhove szívesen fotózkodik fegyverekkel, egy ilyen kép éppen a szervezet romániai táborában készült, és arról ír, hogy eljön a nap, amikor szükség lesz az erőszakra, és minden fiatalt arra buzdít, hogy akkor a jó oldalra álljon.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here