Megtörtént az első kis csoda, az MSZP jelöltje legyőzte Mezőtúron a Fidesz által támogatott jelöltet. Kovács Mihály 149 szavazatot kapott, amíg a Fidesz által támogatott Uzsoki János 144-et, értesült a Sztárklikk.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr 2. számú választókerületében egyéni választókerületi képviselőt választottak, az eddigi képviselő halála miatt. A tisztségért négyen indultak, közel 1900 választópolgár adhatta le a voksát.

A szavazatok háromszori újraszámolását követően az eredmény a következő: Kovács Mihály (MSZP) 149 szavazat, Uzsoki János (Fidesz) 144 szavazat, Tóth Péter (független) 103 szavazat. Bíró Imre a Munkáspárt jelöltje 8 szavazatot kapott.

Kovács Mihály a Sztárklikknek elmondta: nagyon erős ellenszélben sikerült győznie. A Fidesz az utolsó két hétben mindent megmozgatott, a polgármester és az alpolgármester egy emberként kampányolt Uzsoki János mellet.

 

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here