Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

 Hétvégén tartották a fidesznyikek hagyományos éves törzsi gyűlését Kötcsén, ahova földi halandó nem léphet be, csak az, aki átesik a beavatáson. Valószínűleg a rituális szerves része az ön- és néphülyítés is, ugyan is Orbán Viktor, azt bírta mondani: a kórházak állapota rendben van. 

Önmagában ez a mondat egy siker az ellenzéknek, bár sok támadást kapnak az ellenzék pártjai, hogy “nem csinálnak semmit”, igaz azt hozzá nem téve, hogy nem is nekik kellene, hiszen nem ők kormányoznak, de azt nem lehet mondani, hogy az egészségügyben lévő áldatlan állapotokra nem hívták fel a figyelmet.

Most elérték azt, hogy Orbán Viktornak reagálnia kellett és foglalkozni kell az egészségüggyel, bár van ebben némi groteszk, mert egy normális kormány ezt magától is tudja.

A Fidesz nyolc éves kormányzása alatt most lesz az első olyan tematika, amit nem ők diktáltak, hanem az ellenzék kényszerítette ki, hogy foglalkozzanak vele. Ha tetszik, a Fidesz idegen pályára lépet, ugyanis Orbán hozzátette, hogy de az egészségügyben változtatni kell.

Azonban Orbán ezzel be is ismerte, hogy az ellenzéknek igaza volt, amikor nem egyszer számonkérte Őket, hogy baj van az egészségügyben, miért nem foglalkoznak vele.

S hogy a Fidesz mennyire kényszerből lépett rá erre a pályára, azt jól mutatja, hogy nekifutásból luftot is rugót, amikor azt mondta a kórházak állapota rendben van.

Hogy miért is? Összeszedtünk 5 címlapképet, csak az elmúlt napokból, ami mutatja, hogy fest az, amikor Orbán szerint valami rendben van s mi az olvasóra bízzuk, vajon Orbánnak igaza van-e?

Mi is mutatná a legjobban azt, hogy kórházak állapota rendben van, mint az, hogy van olyan intézmény, ahonnan csak 28 orvos hiányzik.

Nyilván a remek kórházi állapotok közepette szoktak csak úgy kigyulladni elektromos berendezések. 

Kórházain remek állapotáról az is tanúskodik, hogy csak kétharmadukban van orvoshiány.

Annyira jók a kórházaink állapotai, hogy a székesfehérvári orvosok magánkórházat alapítanak.

Zárásképpen a kórházaink remek állapotáról a visszafideszesedet HírTV is beszámolt.

Téged kedves olvasó, arra kérünk oszd meg a posztunk, hogy más is lássa, milyen az amikor Orbán Viktor szerint valami rendben van.

 

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here