Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor körül totálisan elfogyni látszik a levegő Európában. Ma az egyik legfőbb szövetségesének mondott európai vezető beszélt a Fidesz megrendszabályozásának további lépéséről.

Nem más küldte meg Orbánnak a selyem zsinórt, mint az az osztrák kancellár, akit a magyar Fidesz-propaganda média Orbán egyik legfőbb szövetségesének mondott. Kurtz kvázi azt mondta, hogy támogatják a Sargentini-jelentést.

Sebastian Kurz támogatja, hogy a jogállami normák megsértése miatt indítsák el az uniós eljárást a magyar kormány ellen. A néppárti osztrák kancellár erről az osztrák közszolgálatnak adott interjújában beszélt hétfő este.

Ráadásul ennél még tovább ment, azt is mondta ha az uniós alapszerződés hetes cikkelye alapján elindul az eljárás, akkor a Fideszt ki kell tenni az európai néppártból.

Az eddig elvileg Orbánnal szövetséges jobboldali párt, az ÖVP európai parlamenti delegációjának vezetője,  Othmar Karas,  azt mondta, ha a többség az eljárás mellett szavaz, akkor a Fidesz néppárti frakciótagságát fel fogják függeszteni.

A markánsan bevándorlásellenes Kurz migrációs kérdésekben rendszerint azonos állásponton van a magyar kormánnyal, de közben a demokrácia és a jogállamiság nem lehet alku tárgya- mondják.

Bár a Fidesz propaganda folyamatosan azt hazudja itthon, hogy Soros-emberek, meg migráns pártiak meg bla-bla arra már nagyon nehezen tud mit mondani, hogy a szövetségesei is a Fidesz megrendszabályozása mellé álltak.

Orbán csak itthon tudja hülyére venni az embereket, nem kevés propagandára költött adóforintokból. Nyugaton tudják, hogy nagyon nem kerek ami nálunk van. Ezzel gyakorlatilag Orbán és a Fidesz hazudozásai körül elfogyott a levegő.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here