Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 24.hu számolt be, hogy információ szerint az MSZP elnöke Tóth Bertalan és Karácsony Gergely a Párbeszéd társelnöke közös tüntetésre hívják a demokratákat most vasárnapra.

Az Európai Parlament ma délután kétharmados többséggel elfogadta azt a Sargentini jelentést, amely elutasítja Orbán politikáját.

Ezzel az Európai Parlament hivatalosan is kimondta, hogy Orbán kormányzása alatt csökkent a jogállam, a szólás és vélemény szabadság és demokrácia hazánkban.

A 24.hu-hoz szivárgott ki az az információ, hogy az ellenzék nem tétlenkedik és most vasárnapra Tóth Bertalan az MSZP elnöke és Karácsony Gergely a Párbeszéd társelnöke minden demokratát közös tüntetésre hív. Ma pedig megállapodtak arról, hogy DK-val közös lesz a tüntetés, a helyszín  és az időpont is módosult.

Ezekben a percekben jelent meg a vasárnapi tüntetés hivatalos felhívása Karácsony Gergely facebook oldalán, a felhívásban azt kérik a tüntetőktől, hogy mutassuk meg, jobban szeretjük a hazánkat annál, hogy hagyjuk, hogy Orbán Viktor ország-világ előtt tönkre tegye azt.

Tehát a közös ellenzéki tüntetés most vasárnap 16 órakor lesz a fővárosban, a II. kerületi Bem József téren.

A tüntetés mottója az lesz, hogy Magyarország több mint Orbán! A tüntetés szervezői azt kérik, hogy minden résztvevő igazolja vissza a részvételi szándékát a Facebook eseményen (melyet ide kattintva érhet el) és hívják meg az ismerőseiket, barátaikat, rokonaikat!

Szerintem elérkezett az idő, hogy akkor most kimondjuk: mindenkinek ott kell lennie! Ezért arra kérünk szépen, hogy oszd meg ezt a posztot, küld el barátaid és tedd szabaddá a vasárnap délutánod! Nem hagyjuk, hogy Orbán hatalmi érdekből falhoz csapja Magyarországot!

.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here