Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kb szinte minden portál megírta, hogy az Európai Unió elfogatta az Orbáni politikát elítélő jelentést, a Sargentini- jelentést. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy Orbán Viktor politikája megbukott az unióban. Csak egy kérdés van: le vonja-e ebből a megfelelő következtetéseket és lemond-e? 

Jóformán csak a fideszes, a fasiszta, a neonáci és szélsőjobboldali képviselők nem fogadták el az Orbáni politikát elutasító Sargentini-jelentést. Pedig a szavazás nem volt sima menet, hiszen az Európai Parlament kétharmadának egybehangzó döntése kellett hozzá.

Ami csak úgy jöhetett ki, hogy a Fidesz saját pártja az Európai Néppárt is megszavazta ezt a dokumentumot.

Komoly dologról van szó. Hiszen olyan, hogy egy országgal szemben a 7. cikkely került volna beélesítésre még soha, de soha nem fordult elő. Orbán Viktor ma megbukott és ezzel ellehetetlenült Európában.

Kb pont olyan helyzetbe került, mint Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd után, persze lehet folytatni, csak igazából ellehetetlenült. Orbán helyzete viszont bizonyos szempontokból ezerszer rosszabb: Gyurcsány ekkora ökörséget nem csinált, mint Orbán, hogy így falhoz csapja magát és Magyarországot is.

Mert ha  Orbán ezt a történetet folytatja, és végtelenségig ragaszkodik a hatalmához, akkor vagy magával rántja Magyarországot és vele együtt a magyar embereket vagy felméri hogy itt a vége és méltósággal lemond és nem lesz tehertétel Magyarország számára.

Persze a Fideszben ilyen gondolkodás még nincsen, inkább akkor vesszen az ország, mint hogy elengedjék a hatalmat. Bayer Zsolt az Echo TV-ben azt mondta, hogy mi, mármint a Fidesz, ezt belföldön túl fogjuk élni. Lehet. Csak épp úgy elszigetelődve, mint Észak-Korea.

Már be is izzították a kormányzati propaganda rakétákat, izzadtan kezdik el megmagyarázni, hogy a Soros- emberek, migránsok stb. Csak egy baj van, hogy Orbán azon szövetségesei is megvonták a magyar miniszterelnöktől a bizalmat, akikkel közösen harcolt a migráció ellen.

Merthogy a migráció és a demokrácia leépítése az két különböző tészta. Nem lehet egy kis Sorosozás árnyékában elfoglalni a teljes médiát, befullasztani az ellenzéki pártokat, a Fidesz kénye-kedve szerint átírni az alkotmányt, minden intézmény élére pártkatonákat ültetni, szétlopni az ország vagyonát Fidesz haverokkal és kétpofára mindenkit lehazaárulózni.

Mert hogy ma erről döntöttek az unióban, ez van a Sargentini- jelentésben. Orbán Viktornak ezután nincsen más választása, mint hogy le kell mondania és mi csak és kizárólag abban bízhatunk, hogy most életében először  az ország érdekét nézi és nem a saját hatalmát.

Ha nem ezt teszi, akkor már tudjuk mi fog vele történni, igaz annak meg fogja inni Magyarország a levét, de sem igy sem úgy nem fogja elkerülni a bukást. Mert Orbán Viktor ma megbukott, csak az a kérdés, hogy ő is felfogta-e ezt már?

Ha Orbán lemond, akkor egy valódi államférfi, ha nem, akkor nem lesz más belőle mint egy mitugrász kis szánalmas pondró.

Ha egyetértesz abban, hogy Orbán Viktornak ezután le kell mondani kérünk oszd meg a posztunkat, hogy mindenkinek világos legyen ilyen helyzetben mit csinál egy államférfi.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here