Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mai napon megállapodott a DK az MSZP és a Párbeszéd arról, hogy nem lesz a pártoknak külön tüntetésük, hanem egységesítik az erőket.

Ahogy a 24.hu beszámolt róla, a tegnapi nap során elsőként az MSZP és a Párbeszéd jelentett be tüntetést a fővárosi Nyugati térre vasárnap 17 órára, azután, hogy az Európa Parlament elfogadta az Orbán politikáját elítélő Sargentini-jelentést.

Majd rá pár órával később a DK is jelezte, hogy Ők is utcára hívják a híveiket, igaz ők 15 órára a Szabadság hídhoz, tehát a két tüntetés nem ütötte volna egymást és kényelmesen el lehetett volna menni mindkét megmozdulásra.

Ma azonban találkozott a három ellenzéki párt vezetője és megállapodtak abban, hogy egy nagy tüntetés legyen és ne osszák meg az európai értékek mellett kiállni akaró sokaságot.

Tehát most vasárnap egy három párti közös nagy tüntetés lesz a fővárosban a II. kerületi Bem József térne. Az időpont is módosult 16 órára.

Azt mi tesszük hozzá, hogy örülünk annak, hogy végül az ellenzék szereplői bölcsességükről tettek tanúbizonyságot, ez most tényleg nem egy olyan helyzet, amikor lehet ilyen kérdésekkel faszakodni.

Tehát az új nagy közös ellenzéki tüntetés eseménye itt érhető el facebookon.

Arra kérünk mindenkit, hogy most tegye félre a mindenféle ellenérzését és averzióját. Mutassuk meg Európának, hogy nem minden magyar Orbánista! Mutassuk meg Európának, hogy nekünk magyaroknak is fontos a demokrácia és a szólásszabadság, a jogállam és korrupciómentes közélet.

Arra kérünk szépen ezért, hogy oszd meg ezt a felhívást és hívd meg ismerőseidet! Most elegen kell hogy legyünk!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here