Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony Gergely mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy bár nincs jelentősége, hogy az MSZP-Párbeszéd előbb jelentett be tüntetést vasárnapra, ők közös tüntetést akarnak a DK-val is,ezért egyeztetnek. 

Tóth Bertalan egy hatalmas mappával a kezében érkezett meg a sajtótájékoztatóra. Kiderült, hogy abban a mappában azok a szakmai anyagok vannak, melyeket az MSZP készített és beterjesztett a parlament elé, s melyeket ha nem söpör le a Fidesz elkerülhető lett volna a Sargentini- jelentés.

Videónak hangja is van, amit a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni!

Az MSZP és a Párbeszéd újra be fogja terjeszteni a parlament elé, az alkotmányosságra, az igazságszolgáltatásra, a médiára,  a korrupció megakadályozására a javaslatokat. Állítsuk helyre a független ügyészséget, állítsuk helyre a független bíróságot!-mondta.

Az MSZP elnöke arról is beszélt, hogy most vasárnap tüntetést szerveznek 17 órára a Nyugati térre, mert nyomást akarnak gyakorolni a kormányra.

Karácsony Gergely pedig kérdésre azt mondta, hogy bár nincs jelentősége, hogy az MSZP-Párbeszéd előbb jelentett be tüntetést vasárnapra, ők közös tüntetést akarnak a DK-val ezért egyeztetnek.

Elkötelezettek vagyunk azzal kapcsolatosan, hogy a vasárnapi tüntetés az lehetőleg egy tüntetés legyen.

Megteszünk mindent annak érdekében, hogy különböző pártállású politikusok és civilek egy színpadon állhassanak ki hazánk és az európai értékek mellet- mondta Karácsony Hozzá tette, hogy az ezzel kapcsolatos egyeztetések még zajlanak, reméli hamarosan vége is érnek.  Jelezte, hogy  sok emberre és sok magyar hazafira számítanak. Meglépjük azt, amit az Európai Unió már meglépet.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here