Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hibátlan összeomlást produkál a Fidesz propaganda, miután tegnap elfogadta az Európai Parlament az Orbáni politikát elítélő Sargentini- jelentést. Megtudtuk, hogy a több milliárd forintból levezényelt Sorosozás nem volt több csak: duma, duma, duma.

Ambrózy Áron, a Pesti Srácok című Fidesz közeli portál főütőembere volt tegnap a HírTV Lapzárta című műsorának a vendége. Természetesen a fő téma, az Orbán politikáját elítélő Sargentini-jelentés volt.

Nos olyan showt produkált, hogy egy kevésbé edzet Fidesz szavazó is az asztalra csap, hé tesó eddig nem ezt mondtátok.

Felmerült kérdésként, hogy a Néppárt egy tanácskozáson kompromisszumot kért a magyar kormánytól a CEU és a civil kérdésekben, most figyelj a kérdésre ez csak kifogás volt?

Természetesen, Ambrózy szerint ez kifogás volt. Ugyanis a CEU-val már semmi probléma nincs. Azért mert a hisztéria ragályos, a CEU működik, a hallgatók be fognak iratkozni, el fogják végezni. (MOST FIGYELJ)

Azon kívül, hogy mi itt a sajtóban piszkáljuk a CEU-t semmi bántódása nem éri.

Dull Szabolcs az Index újságírója, Ambrózy beszélgető partnere erre elmondja, hogy itt azért elég komoly emberek felemelték a szavukat a CEU érdekében és a kormány is azt kifogásolta, hogy itt a Soros-egyetem mellé álltak a sorosisták.

Ezen a ponton közbe vág a Fidesz-propagandistája és a Sorosozós felvetésre azt mondja, hogy jó ez csak duma, duma, duma.  Ez eljárást nem érdemel, hogy néhány ember beszól a CEU-nak.

Azért ezt vegyük nagyon komolyan, egy fideszes vélemény vezér azt állítja, hogy a Sorosozás a CEU kapcsán nem volt több, mint duma, duma, duma.

Ezzel Ambrózy nem állít kevesebbet, hogy nem csináltak mást a választási kampányban mint hülyítették a népet, ha tetszik, ha nem, hazudtak.

Nos ezt azért érdemes megjegyezni, mert hogyha legközelebb a Fidesz valamivel tele ragasztgatja az országot, hogy ő a főellenség és fel kell ellene lépni, akkor most már mindenki tudhatja, hogy azt nem kell komolyan venni mert csak duma, duma, duma.

Azért a helyzet azaz, hogy ezt a duma, duma, dumát vélhetőleg 2,5 millió magyar ember, aki a Fideszre szavazott vélhetőleg komolyan vette. Azért szavazott erre a pártra, mert azt mondtátok neki, hogy ez veszélyes és meg kell állítani. S most kiderül, hogy azon kívül, hogy  Ti  a sajtóban piszkáljátok a CEU-t semmi bántódása nem éri.

Akkor bizony átvertétek ezeket az embereket.

Mindeközben míg a Fidesz összevissza hadovál, az ellenzék tüntetést szervez vasárnapra , Tóth Bertalan az MSZP elnöke és Karácsony Gergely a Párbeszéd társelnöke, azután hívott minden demokratát közös tüntetésre, miután az Európai Parlament elfogadta az Orbán politikáját elítélő jelentést. Felhívásukban (melyet ide kattintva érhet e)l, mint írják mutassuk meg, jobban szeretjük a hazánkat annál, hogy hagyjuk, hogy Orbán Viktor ország-világ előtt tönkre tegye azt.

Tehát az ellenzéki tüntetés most vasárnap 17 órakor lesz a fővárosban, igazán szimbolikus helyen a Nyugati Pályaudvar előtt a Nyugati téren.

Téged kedves olvasó pedig arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: csak duma, duma, duma volt a sorosozás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here