Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444.hu szúrta ki, hogy az amúgy mindig fitt és kiválóan kommunikáló Orbán Viktor egy cseppet szét volt zuhanva a Európa Parlamenti ülés után, olyannyira, hogy Havas Bertalannak kellett neki segíteni. Mondjuk megértjük, nem mindennapi mély gyomrost kapott

Kedden vitázott az Európai Parlament a Sargentini-jelentésről, ami azt javasolja a képviselőknek, hogy szavazzák meg az Orbán politikáját elítélő jelentést. A szavazás eredményt ismerjük: az európai parlament 2/3-os többséggel elutasította a magyar kormány demokráciát csökkentő politikáját.

A vita után Orbán Viktor sajtótájékoztatón válaszolt az újságírók kérdésére. Ez mindig ünnep, hiszen ilyesmire itthon igazi újságírók előtt rég nem volt példa, s mi lehetne ékesebb bizonyíték arra, hogy itthon igen is gond van a magyar szólásszabadsággal mint, hogy egy magyar újságírónak Strasbourgig kell mennie, hogy tudja kérdezni Orbánt. Orbán lassan 10 éve nem járt olyan TV-ben vagy rádióban, ahol Ő kemény kérdést kaphat. Na de vissza az Európa Parlamentre:

A 444 azt szúrta ki, hogy Orbánt a jelek szerint meg is viselte a mutatvány, ugyanis egy ponton Havasi Bertalannak, a miniszterelnök sajtófőnökének kellett megsúgnia, mi is volt az Echo Tv munkatársának kérdése, vagyis arra emlékeztetett, miről is kell beszélni: „kettős mérce”. Jött is a Bödőcs Tibor-paródiába illő válasz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here