Tegnap délután szállt fel a füst a végleges ellenzéki Európa-párti tüntetés körül. A bejelentés után pár órával már több, mint 20 ezer meghívótaj volt a demonstrációnak Facebookon. 

Tegnap jelentette be az MSZP, a Párbeszéd és a DK, hogy egy közös Európa-párti demonstrációt tartanak szeptember 16-án, vasárnap Budapesten a Bem József téren.

Mint ismeretes szerdán döntött az Európai Parlament a Sargenti- jelentésről. Az európai képviselők kétharmada által elfogadott dokumentum a magyar kormány működése kapcsán aggályosnak találta többek között az alkotmányos és a választási rendszer működését; a korrupció mértékét; a véleménynyilvánítás és  tudományos élet szabadságát. A jelentés harmadik pontja ezekért egyértelműen a Fidesz-kormányt teszi felelősé.

 

Karácsony Gergely sajtó nyilatkozatában jelezte, hogy most meglépjük azt, amit az Európai Unió már meglépet, mi Magyarországért tüntetünk. Az is elmondta,  hogy  sok emberre és sok magyar hazafira számítanak pártszimpátiától függetlenül. ATV-ben pedig kifejtette, hogy még az Európa-párti Fidesz szavazókat is várják.

A szervezők azt kérik, hogy aki részt vesz az eseményen az Facebookon itt jelezze, illetve hívják meg az ismerőseiket a Facebook-eseményre.

A demonstráció helyszíne a II. kerületi Bem József téren, a külügyminisztérium épületénél lesz most vasárnap 16 órás kezdéssel.

Mi pedig azt tudjuk mondani: Ott kell lenni! Igen neked is! Most! Vasárnap!

Mi is arra kérünk, hogy oszd meg a posztunk, hagy lássa Európa, hogy Mi magyarok is hiszünk a jogállamban! Legyünk sokan, legyünk elegen!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here