Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Euronews európai hírcsatorna készítettet egy közvélemény-kutatást, melyben a kormány demokráciát csökkentő politikáját elítélő Sargentini-jelentésről kérdezték meg a magyar állampolgárok véleményét

A magyarok elsöprő többsége azt gondolja, hogy az Európai Parlament fair döntést hozott azzal, hogy elindította az unióról szóló szerződés hetes cikkelye szerinti eljárást Magyarországgal szemben – derül ki a Euronews felméréséből, amit a Pulzus közvélemény-kutatóval  készítettek.

56 százaléka egy értett a Sargentini- jelentés céljává, 24 százalék viszont nem tartja a döntést tisztességesnek. Ha ez egy parlamenti választási végeredmény lenne és átszámolnánk mandátumokra, akkor ez nem kétharmados, hanem háromnegyedes többség lenn, hiszen a Fidesznek csupán 49 százalékkal van kétharmada.

Az embereket arról is megkérdezték, hogy szerintük az EP döntése az egész országról, vagy csak kormánya cselekedeteiről szól-e. A válaszadók brutális többsége, 53 százaléka szerint a szavazás csak a kormányra vonatkozott míg  12 százalék osztotta csupán a Fidesz álláspontját, hogy az egész országra és további 16 százalék szerint mindkettőre.

A jogálma és Európa vs. Orbán Viktor és illiberalizmus csata kétharmaddal eldőlni látszik, most vasárnap 16 órától a fővárosban, a Bem József téren igen nagy Európa- párt ellenzéki tüntetés szerveződik. Mi is arra bátorítunk mindenkit, hogy álljon ki Európa és a demokratikus értékek mellett.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here