Elképesztően bátor kérdést tett fel szavazásra ATV Heti Napló című műsora: Sargentini-jelentést szavaztatja meg a nézőkkel.

Az ATV-n vasárnap délután futó Heti Napló hétről hétre igyekszik egy-egy forró témában megkérdezni a nézők véleményt. Ezen a héten tényleg nagyon bátrat lépet a csatorna, azt kérdezik, hogy Ön megszavazta volna a Sargentini-jelentést?

Jelen pillanatban bár stabil többségben az igenek, de roppant szoros a szavazás állása. 52 százalékkal az igenek vezetnek és 48 százalékkal van lemaradva a nem megszavazók tábora.

Mivel tényleg érdekes és fontos kérdés ezért Mi is minden olvasónkat arra bátorítunk, hogy szavazzon egyet az a Heti Napló szavazásán, amelyet ide kattintva érhet el.

Szavazni vasárnap a műsor végéig lehet! Arra kérünk mindenkit, hogy ossza meg ezt a posztot, hagy jusson el minél több emberhez, hagyj lássuk pontosan hogy is vélekedünk a kormány jogállamot csökkentő politikáját elítélő Sargentini- jelentésről.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here