Hatalmas poén képregény készült a Fidesz igen csak furcsa és össze-vissza dumájáról, amivel előállt azután, hogy az Európa Parlament kétharmaddal elfogadta az Orbán jogállamot csökkentő politikáját elítélő Sargentini-jelentést

Napról napra más és más dumával próbálja a Fidesz kimagyarázni azt amit nem lehet: Orbán politikája nagyon csúnyán megbukott Európában.

Biztos önnek is van/ volt megrögzött hazudozó ismerőse, aki elkezdi a kamu történetét azt egyre nagyobb kamukat próbál meg beadni, s van egy pont amikor a fejedhez csapsz, hogy jó van ez már megint kamu volt az egész. Nos kb erre az ismerősére hasonlít a Fidesz kommunikációja a Sargentini-jelentés kapcsán.

Ráadásul egy remek képregény is bemutatja ezt. Pedig egyszerű: Kommunisták-Soros-Liberális-Gyurcsány-Hazaárulók-Migránspártiak-Ujhelyi-Balczó-atartozkodástnembeleszámlálócsalók tehetnek mindenről.

Minden esetre nekünk nagyon tetszik a Fidesz vergődése, de az már kevésbé, hogy ezt elszabták, aztán hazudoznak.

Ne felejtsd! Ha neked is eleged van a Fidesz politikájából, vasárnap 16 órakor ellenzéki tüntetés a Bem József téren!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here