Ma az ellenzék pártjai, az MSZP, a Párbeszéd, és a DK közös demonstrációt tartanak a fővárosban 16 órától a Bem József téren.

A facebook visszajelzések alapján hatalmas, tízezres tömegre lehet számítani, az ellenzék azután hirdette meg ezt az Európa-párti demonstrációt, hogy szerdán elfogadta az Európa Parlament kétharmaddal azt a Sargentini-jelentést, mely elítéli Orbán demokrácia csökkentő politikáját.

Információink szerint a tüntetésen több civil felszólaló is lesz.

Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője, a tüntetőket arra kérte, hogy mindenki hozzon magával egy kokárdát, mert azt szeretné ha megmutatnánk, hogy az Európai Unió éppen bennünket, magyarokat akar megvédeni attól a kormánytól, amely ellopta az unió pénzét, és amely ellopta gyermekeink jövőjét egy szabad, boldog és fejlődőképes európai Magyarországot.

Már az európa parlamenti felszólalásában is jelezte, hogy szimbolikusan visszaveszi a kokárdát a Fidesztől, amit az 2002-ben párt célokra használt fel.

Mi ezt egy fontos kezdeményezésnek gondoljuk, ezért Mi is arra kérünk mindenkit, hogy vasárnap azontúl, hogy hozz magával még egy embert, hozzon magával egy kokárdát is!

Tehát vasárnap 16 óra Bem tér! Oszd meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson az ellenzék felhívása.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here