Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor nagyon harcolt ám a migráció megállításáért, pl Magyarországot teleragasztotta óriásplakátokkal, hogy ez veszélyes. S a hazai ellenzéket meg az EU-t igyekezett a propaganda médiája úgy beállítani, hogy ők azt akarják, hogy ide sok tízezer migráns jöjjön. Nos ez kb, annyira volt igaz, mint, az hogy Orbán az EU erős embere. 

Közben a valóság Orbán hazugságaival szemben az, hogy a baloldal és most már az EU álláspontja az, hogy  migrációs hullámot nem például Magyarország határinál kell megállítani, hanem Afrika határainál. Ezt csak közös fellépéssel lehet elérni.

Orbán ezt igyekszik szétszedni, hiszen akkor a magyarországi propagandájáról kiderül, hogy hazugság és kiderül az is, hogy a király meztelen.

A magyar média bizonyos szeglete nem nagyon számolt be róla, de az EU már korábban is lépet. A balkáni, tehát Magyarországot is érintő útvonalat, bármennyire is fáj ez a Fidesznek, de ki kell mondani, baromira nem a pár száz kilométeres kerítésük állította meg. Hanem sokkal inkább az a hatékony politika, amit az EU folytatót és jelentős pénzügyi támogatást adott Törökországnak, hogy a menekülteket ne engedje tovább és Törökország el tudja látni őket.

Most ezt a politikát folytatja tovább a Fidesz által migráns pártinak hazudott EU. 275 millió dollárt ad Marokkónak az Európai Unió a az Európa felé irányuló migráció visszafogására – írja a Bloomberg.

Az észak-afrikai királyság és az EU közti szerződést Johannes Hahn, európai szomszédságpolitikáért és csatlakozási tárgyalásokért felelős EU-biztos, és Marokkó pénzügyminisztere, Mohamed Benchaaboun írták alá. A megegyezés értelmében az összeget munkahely-teremtésre és az alapvető szolgáltatások javítására kell fordítani.

A pénzügyi segítség nyújtására azt követően kerül sor, hogy az elmúlt hetekben Marokkó többször is az unióhoz fordult támogatásért. Mustapha Khalif kormányszóvivő csütörtökön azt nyilatkozta, 2017 folyamán az ország 65 ezer alkalommal akadályozta meg, hogy migránsok illegálisan Európába jussanak.

Az EU külső országoknak nyújtott támogatása a migráció fékezésére a jövőben várhatóan növekedni fog a június végi migrációs csúcson elfogadottak értelmében.

A megegyezés többek közt tartalmazza, hogy az unió újabb 3 milliárd euróval támogatja Törökországot, amelynek fontos szerepe volt a balkáni útvonalon zajló menekültáradat csökkentésében, valamint hogy 500 millió eurót utal a migráció kiváltó okait kezelni hivatott afrikai pénzalapba az európai fejlesztési alapból.

Akkor most mindenki döntse el, hogy Orbán plakátjai vagy az EU hatékony fellépése kezeli-e jobban a migráns helyzetet.

Téged kedves olvasónk pedig arra kérünk, hogy oszt meg, hogy mindenki lássa, hogy hazudik a magyaroknak a Fidesz-propaganda médiája.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here