Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezekben a percekben is akcióban van a Fidesz láthatatlan kommandója, vélhetőleg így manipulálják a közvéleményt  többek között a Sargentini-jelentés kapcsán, vagy így manipulálták a migráció megítélése során. A Fidesz egyik választókerületi kampányfőnöke mesélt nekünk a Fidesz titkos kommandójának működéséről, aki már korábban otthagyta a pártot.

Ön is találkozott már azzal a jelenséggel, hogy két néni vagy bácsi olyan hangosan mondja fel a vonaton, buszon, villamoson a Fidesz aktuális kommunikációját, hogy a fél jármű hallja? Önhöz is becsöngetett a valamelyik távoli szomszéd, hogy csacsogjon és közben elmesélte, hogy a szocialisták be akarják engedni a migránsokat? Netán a választások előtt aggódva hívta ezzel valamelyik 1000 éve nem hallott ismerőse: akkor Ön már találkozott a Fidesz láthatatlan kommandójával!

Ezek a spontán beszélgetéseknek álcázott trükkök, a legkevésbé sem spontának, hanem a Fidesz által nagyon is irányított, kommunikációs panelek alapján történő beszélgetések. S a résztvevőik nem szimpla állampolgárok, hanem pártemberek akik, még arra is fel vannak készítve, hogyan cáfolják a Jobbik vagy az MSZP állításait, hogyan viselkedjenek egy-egy szituációban.

Azt, hogy egy párt az üzenetét ne szórólapokon juttassa el a társadalomba, hanem ilyen szájról-szájra módszerrel nem a Fidesz találta ki, az USÁ-ban már régóta bevett kampányfogás, szimplán Magyarországra a Fidesz hozta be.

Nekünk a Fidesz egyik korábbi választókerületi kampányfőnöke beszélt a Fidesz láthatatlan kommandójának működéséről, akik arra a nemes feladatra vannak predesztinálva, hogy suttogó propagandaként terjesszék az aktuális mantrát.

A láthatatlan kommandó körülbelül 100 ezer főből áll, vannak olyan választókerületek, ahol 100 választópolgárra jut egy aktivista, korábbi Fideszesünk hozzáteszi az ideális az lenne, ha 10 Fidesz szavazóra jutna egy. Azt is elmeséli, hogy van olyan magyarországi közlekedési vállalat, ahol a biztonsági szolgálat emberei a Fidesz-kommandó.

Logikus, hiszen egész nap a járművön ülnek nem csinálnak semmit, így hát beszélgetnek, hogy miről abban a Fidesz segít nekik. A rendszerben vannak utca, rosszabbul szervezett választókerületekben szavazóköri felelősök, az ő dolguk az, hogy hétről-hétre végig csöngessék az utcában élő Fidesz híveket és hogy véletlenül se bizonytalanodjanak el a Fideszben átbeszéljék velük az aktuális propagandát.

Ezért nem erodálódik a Fidesz bázisa, ez egyben tartja őket. A szomszéd az utcából jön és elmagyarázza, hogy miért hazudik az Index vagy az RTL és a szocik meg mindenki. Itt személyes kapcsolatok vannak, most őszintén, Te kinek hiszel a kedves szomszédnak aki hoz egy kis sütit Fidesz-propagandával fűszerezve vagy szoclib médiának?

A kommandó dolga nem csak annyi, hogy a szavazóbázist egyben tartsa, hanem az is, hogy bővítse. Itt az úgynevezett következetesség elvét alkalmazzák. Házról-házra, lakásról-lakásra járnak. Például aláírást gyűjteni. Aki nem ír alá a Fidesznek, attól megkérdezik, hogy szórólapot adhatunk-e? Ha elfogadja megjegyzik, mert a következetesség elve alapján máskor is elfogja fogadni. Lassú víz partot mos, s előbb utóbb megfelelő számú találkozás után Fidesz szavazó lesz belőle.

Ezekben a percekben is 100 vagy 1000 ilyen beszélgetés történik az asztaloknál, kocsmákban, vonatokon: egyszerűen a Fidesz szótöbbségben van a társadalomban. Minden MSZP-s vagy Jobbikos beszélgetésre jut kb 30 Fideszes, ez azt is jelenti, hogy minden MSZP-s vagy Jobbikos vagy akár média értesülést, tehát ellenzéki vagy a Fidesznek nem kedvező állítást harmincszoros erővel cáfol a Fidesz-gépezet.

Hogy mit lehet tenni a Fidesz gépezete ellen? Jó kérdés. Először is az ellenzéki pártoknak ehhez a feladathoz kell felnőni. Te pedig, talán azt, hogy lerántod róla a leplet, hogy ilyen van és hogy az emberek lássák, hogy ott nem két kedves kicsit süket néni beszélget hangosan migránsokról a buszon, hanem bizony pártaktivisták.

Köszönjük, hogyha megosztod a posztunk, hogy mindenki lássa így működik a Fidesz láthatatlan kommandója.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here