Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Annak ellenére, hogy Hódmezővásárhely az egyik legkisebb megyei jogú városunk, mégis mint egy 1500-an tüntettek a kormánypárti média hazugságai ellen, illetve Márki-Zay polgármester mellett.

A Sargentini-jelentésben is szó esik a média elfideszesedéséről, Hódmezővásárhelyen ez gyakorlatban úgy fest, hogy egy ember csak szóba áll Márki-Zay Péter polgármesterrel például a helyi Promenád.hu egy cikkében rögtön lejáratni igyekszik. Az sem baj, ha nem igaz, szerkesztési elvvel.

Legyen az helyi vállalkozó, civil, művész vagy épp roma vezető, mindegy csak a portál ártson, aljaskodjon, fenyegessen.

Fontos információ az említett portállal kapcsolatban, hogy az az Égető Gyula alapította, aki viszont tényleg szorosan kapcsolható valakihez, ugyanis ő Lázár János régi média-segédje. A lapot pedig jelenleg is „kormánypárti támogatók” tolják – írja a Mérce.

Ez emberek megelégelték a hódmezővásárhelyi Fidesz- propaganda média működését, s ezres nagyságrendben mentek ki az utcára, hogy normális média viszonyokat követeljenek.

Azonban a tüntetésen felszólalt Fehér István a helyi hátrányos helyzetűek egyesületének elnöke is felszólalt, aki  beszédében szintén a Sargentini- jelentésben is szereplő a Fidesz és romák sajátságos viszonyára hívta fel a figyelmet: arra szólította fel a romákat, hogy álljanak ki magukért és ne legyenek többé a politika bábjai, megvásárolható szavazatok.

Fehér szerint a Fidesz és a Lázár is sokat köszönhet a cigányságnak, hiszen aligha futottak volna be politikai karriert, a cigányság támogatása nélkül. És mit kapott cserébe Lázártól a cigányság? Szegregált lakótelepet!

Márki-Zay Péter is felszólalt a tüntetésen, aki a következőket mondta:

Büszke vagyok Hódmezővásárhelyre, ahol ilyen sokan kiállunk egymásért.

Megpróbáltak engem kommunistának, Károlyi Mihálynak, jobbikosnak és fasisztának is beállítani. Az igazság pedig az, hogy katolikus vagyok, aki kiáll a demokrácia, a jogállam, a piacgazdaság és az EU mellett.

Annak ellenér volt ekkora Fidesz-ellenes tüntetés Hódmezővásárhelyen, hogy pár éve még a Fidesz egyik legerősebb bástyájának számított a város. Tavasszal hatalmas meglepetésre az időközi választáson hatalmas fölénybe Mráki-Zay Péter független polgármestert választották meg a város élére.

Azóta több helyi is beszámolt már róla, hogy sokkal szabadabb és boldogabb lett a város, ahogy fogalmaznak, itt elnyomásban éltünk, nem lehetett beszélni ellentmondani a Fidesznek. Nem szeretnénk soha, hogy ide visszajöjjenek ezek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here