Minden valószínűség szerint politikatörténeti rekordot döntött Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség képviselőjének parlamenti felszólalása.

Ugyanis, alig pár óra leforgása alatt több, mint 100 ezren nézték meg azt, ahogy a képviselő felelősségre vonja Fideszt. Ilyen rövid idő alatt, ilyen sokan még nem voltak kíváncsiak egyetlen parlamenti képviselő felszólalására sem.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

A magyar politika valahogy nem gyűrűzött be a legnagyobb videós portálra, a magyar emberek sokkal inkább szórakoztató tartalmakat keresnek  a Youtubeon, mintsem tájékoztató jellegűeket.

Egy átlagos parlamenti felszólalás pár ezres nézettséget szokott kapni, ilyen még nem fordult elő, hogy emberek “kézről-kézre” küldözgetnek egy parlamenti felszólalást.

A gigászi nézettséget elérő videóban a baloldali politikus hosszasan sorolja a Fidesz bűnlajstromát, majd amikor a kilakoltatásokról kezd el beszélni Szabó, a fideszes képviselők néma csendben, lesütött szemmel hallgatják. Dermesztő jelenet, melyet a videóban 4:40-től lehet látni.

Megkérdezett web2-es szakértőnk szerint nagyon nehéz megmondani előre, hogy milyen tartalom ér el ilyen rekord nézettséget ilyen rövid idő alatt Youtubon. Két dolog azonban biztos kell hozzá: egy, hogy a videó üzenete találkozzon az emberek véleményével, kettő, hogy megfelelő időben jelenje meg az a tartalom. Tehát ebből arra lehet következtetni, hogy ez emberek nagy hányadának véleménye megegyezik a Sargentini-jelentésről azzal, amit Szabó Tímea elmondott.

Természetesen Szabó Tímea nagy sikerű parlamenti felszólalásáról nem számoltak be a propaganda média híradásai ezért csak arra tudunk kérni, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, hogy milyen hírek marad titokban a Fidesz-média világában.

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here