Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 168 óra szúrta ki, hogy Judith Sargentini egy Facebook posztban mondott köszönetet az Őt támogató magyar embereknek. A lap szerint ezzel üzent a kormány újabb lejárató kampányára

Természetesen a Fidesz a hatalmas nemzetközi betlijét a jól megszokott módon kívánja elintézni: egy combos hazugsággal. Nem is kell nekünk, Magyaroknak más, mint egy jó kis Sargentinit lejártó kampány és azzal egész biztos meg oldódik minden probléma, amire a Sergentini-jelnetés Orbánnékkal kapcsolatban rávilágít.

Azonban Sargentini nem hagyta szó nélkül és üzent a vele egyetértő sok millió magyar embernek:

„Nagy köszönet mindenkinek, aki támogató üzenetet küldött és az összes kollégámnak az Európai Parlamentben, akik megszavazták a jelentésemet. Tudom, hogy ez új lendületet fog adni a magyaroknak, hogy kiálljanak egy olyan ország mellett, ahol mindenki félelem nélkül elmondhatja a véleményét. Egy olyan demokráciáért, amelybe minden magyar állampolgár beletartozik” – írta Judith Sargentini Facebook-oldalán, amelyhez egy olyan transzparens képét csatolta, melyen magyarul mondanak neki köszönetet.

 

 

Történt mindez azután, hogy a Magyar Idők kedden megírta, hogy Soros György után most, Judith Sargentinit veszi célkeresztbe az Orbán-kormány következő kampánya, és kedd délután már meg is jelent egy videó a kabinet Facebook-oldalán azzal a felkiáltással, hogy a bevándorláspárti erők el akarják hallgattatni Magyarországot.

Nagyon remélem, hogy az Európai Unió is kinyitja a hirdetési csapokat és tájékoztatni fog a kormány hazugságával szemben!

Persze azt már gondolom, mondanom sem kell, hogy Judith Sargentini üzenetéről nem számolt be a propaganda média, ezért arra kérünk, hogy oszd meg a Facebookon ezt a posztot és tájékoztasd az ismerőseidet!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here