Most hétfőn tartotta a magyar parlament első ülését azután, hogy az Európai  Parlament elfogadta az Orbán-kormány demokráciát csökkentő politikáját elítélő Sargentini-jelentést.

Orbán a pulpitusról, azzal védekezett, hogy hát a jelentés címében szerepel a Magyarország szó, tehát ez a jelentés Magyarországról szól. Erre a Jobbik frakcióvezetője riposztozott, hogy aki nem csak a jelentés címét olvasta el tudja, hogy miről szól a Sargentini-jelentés valójában.

 

Igazán forró volt a vita, Gyurcsány is kifejti, hogy nullaszor szerepel Magyarország elítélése és negyvennyolcszor a magyar kormányé a dokumentumban

Az MSZP-s Tóth Bertalan pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy Magyarországon az egyik legalacsonyabbak a bérek az Európai Unióban, a kormány úgy migránsozik, hogy a szír diktátor egyik közeli emberét engedte be az országba.

Szabó Tímea beszéde pedig felrobbantotta a netet, a képviselőnő hosszasan szembesítette a Fideszt a bűneivel, akik sír csendben szemlesütve hallgatták azokat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here