Bede Zsolt a Vadhajtások szóvivője interjút adott az ECHO TV-ben a kampány után pár nappal
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Még a Fidesz szavazói is kommentben elítélték a mára már a Fideszhez közeli Vadhajtások csoport mai akcióját.

A Vadhajtások csoport a Jobbik holdudvarából elsőként kiválók voltak a 2018-as választásokon egyértelműen a Fidesz támogatására buzdított a csoport. Nevük onnan ered, hogy Vona Gábor néppártosodó politikáját úgy definiálta, hogy a vadhajtásokat le kell vágni.

A zuhanyhíradó információ szerint, több olyan korábban Jobbikos közszereplő áll a Vadhajtások csoport mögött, akiket előszeretettel szólaltat meg a Fideszhez közeli média, s mára már egyértelműen a Fidesz politikája mellett foglaltak állást. Mint, ahogy a borító képen is látszik, Bede Zsolt a Vadhajtások szóvivője interjút adott az ECHO TV-ben a kampány után pár nappal…

Azonban a Vadhajtások csoport most valószínűleg túl lőtt a célon és egy halálos fenyegetéssel felérő akciót hajtottak végre a mára virradó éjjelen. Egy rongybabából készített, az MSZP Európa parlamenti képviselőjét, Ujhelyi Istvánt ábrázoló bábut akasztottak fel a Köztársaság téren, a volt MSZP székház előtt.

Az akció beszámolóját valaki megosztotta az egyik Fidesz- szimpatizánsi csoportba, ahol több kommentelő is Ujhelyi István mellé állt.

Gábor azt írta, hogy “ha komolyan ez lesz a Fidesz politikája, rám többet nem számíthattok”, míg Éva azt mondja “nem kedvelem Ujhelyit, de akasztását nem kívánom”. Tamás szerint pedig “ettől az akciótól azonnal el kell határolódni”.

A megkérdezett politikai elemzőnk szerint ez már egyértelműen a Fidesz holdudvarának a radikalizálódásnak a jele. Nem szerencsés ez, de sajnos láthattuk, hogy az Európai Parlamentben is az Orbán politikáját elítélő nyilatkozatot zömében a szélsőjobboldali képviselők utasították el és álltak Orbán mellé, Magyarországon is nyilván egyre inkább a szélsőjobboldali irányból is kap támogatást a Fidesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here