Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csalást óbégatnak ismét a Fidesz fizetett propagandistái, nagyon prüszkölnek szegénykék, mert a Sargentini-jelentést eddig az összes felmérés szerint támogatják a magyar emberek.

Tegnap ment az EchoTV-n a csodásan parádés Troll című műsor és szerintem, szintet léptek, mert arra voltak igazából kíváncsiak, hogy mekkora hazugságot képesek beadni a Fidesz-szavazóknak. Figyelem parádésan nevetséges érvelés következik!

A HírHugó is beszámolt róla, hogy  az ATV Heti Napló című műsorában azt a kérdést tették fel a TV nézőinek, hogy Ön megszavazta volna-e a Sargentini-jelentést. És közel kétharmados többségben az igenek győztek a szavazáson 63 százalékkal.

Az Echo TV tegnap esti Troll műsorában megszületett a helyzetre a Fidesz válságkommunikációja, most figyelj: csalás volt. Az is kiderült a műsorból, mert elkotyogták, hogy a Fidesz ezerrel mozgósított az ATV-s szavazásra, így érthető hogy az újabb beégést meg kellett magyarázni.

Ami aztán igazán parádés volt, hogy persze nem csak az ATV-s szavazáson derült ki, hogy az emberek nem nagyon szívják be a kormány politikáját elítélő jelentéssel kapcsolatos Fidesz-mantrát, hiszen a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt megyei lapok online változatában rendezett szavazáson is az igenek kerekedtek felül 58 százalékkal.

Ugye Mészáros Lőrinc lapjaira mégsem mondhatják azt, hogy csaltak, így ott már a fiaskót a média szabadság győzelmeként értékelték.

De álljunk meg itt egy szóra. Talán gyermek korában Önnek is volt olyan csoporttársa, aki egyetlen egy játékban sem tudott veszíteni. Folyamatosan csalt, folyton rá kellett szólni, majd kikapott és dühöngve, toporzékolva elkezdett csalást kiáltani.

Apropó,  a Fidesz hisztijéről eszembe jutott Damu Roland, aki nem tudott veszíteni a Hal a tortánban. Pont ezt csinálja, most a Fidesz a közéletben.

Nos ez az infantilis játékos a politikában a Fidesz. Emlékezünk ugye, amikor az MSZP választásokat nyert, az nem volt más mint csalás. Emlékszünk ugye, hogy a mostani EU-s szavazás nem volt más, mint csalás. S ne felejtsük el, hogy a Fidesznyikek még egy TV-s szavazásra is, amit elveszítenek képesek csalást óbégatni.

Nos, nekünk a népnek kell a bölcs tanító bácsinak lenni, aki közli a Fidesz nevű őrjöngővel, hogy nem, öcsém kikaptál. S ha nem hagyod abba a hisztit a sarokba fogsz állni. Persze egy gyerek kinövi az infantilis viselkedést, csak a gondja a mi kis csodaszép hazánknak, hogy ezt a szánalmas politikai kultúrát a kormánypárt képviseli.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here