Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma délután sajtótájékoztatót tartott az MSZP és egy olyan dokumentumot mutatott be a sajtó számára, amiből világosan kiderül, hogy a fővárost is elérte az elszegényedés

Pál Tibor, az MSZP Ferencvárosi képviselője ma délután sajtótájékoztatót tartott, ahol a fideszes vezetésű Ferencvárosi Önkormányzat egyik jelentését mutatta be, a dokumentumból kiderült, hogy egy év alatt elképesztő mértékben romlottak a kerületben élők szociális kondíciói.

A dokumentumból kiderült, hogy a fideszes vezetésű önkormányzat családsegítő szolgálata is elismeri, hogy Ferencvárosban nőtt a dolgozói szegénység. A jelentésben azt írja a családsegítő, hogy azoknál akik munkával rendelkeznek, egyre nehezebb a megélhetés, gyakori az, hogy a jövedelmükből nem tudják kifizetni a rezsijüket.

A Ferencvárosi Családsegítő jelentésében elképesztő állítások szerepelnek

Pál Tibor által ismertetett dokumentum szerint egy év alatt megduplázódott a veszélyeztetett gyerekek száma is a kerületben, az is kiderül, hogy ezen gyermekek egy hányada maradandó hátrányokat szenved, például nem kapnak vitaminokat, különórákat és az is kiderült, hogy a belvárosi kerületben 1 év alatt 10 százalékkal nőt azon gyermekek száma, akik nem végezték el a nyolc általánost.

„Közmunkával kapcsolatban megfogalmazza a beszámoló, hogy a közmunka az bizonytalan és sok esetben úgy van, hogy a kapott bér az épp csak a napi kiadásaikra elegendő, semmiféle megtakarításra nincsen lehetőség. ” – ismertette Pál Tibor, MSZP-s önkormányzati képviselő.

Bangóné Borbély Ildikó a sajtó tájékoztatón azt  hangsúlyozta, hogy a szegénység legjobban a gyerekeket, a fiatalkorúakat, az egyszülős családokat, a munkanélkülieket és a romákat sújtja, ugyanakkor – tette hozzá – a kormányfő mégsem beszél a gyermekszegénységről, a lakhatási válságról, a nyugdíjasok szegénységéről, az egészségügy válságáról és a kivándorlásról.

Köszönjük szépen, ha megosztod a posztunk, hagyj lássa mindenki mi a valóságos helyzet!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here