via: atlatszo.hu
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Onnan lehet tudni, hogy a Fidesz nagy szarban van, hogy a kormánypárti média megírja, hogy az MSZP csődben van. Tájékoztatásul azoknak, akik a kormánypárti sajtót figyelik az elmúlt 4 évben számszerűleg kb  20 alkalommal ment mindjárt csődbe az MSZP. De van itt egy ennél sokkal nagyobb aljasságotok is!

Nem tudom, hogy a Fidesz médiában van-e egy olyan titkos verseny hogy nézzük totálisan hülyének a választókat. Nem hogy az újságírásban,  de még a gyermek mesék történetében is fontos a koherensség.

Nos, az MSZP gazdálkodása a kormánypárti sajtóban az elmúlt években, „A” héten számolatlanul áll a pénz a pártban a titkos széfekben, „B” héten Soros György fizeti az ellenzéket, „C” héten az MSZP mindjárt csődben van.

Minden jel szerint „C” hétre ébredtünk mert a kormánypárti médiában megjelent a soha nem olvasott bomba hír, hogy az MSZP most már tényleg csődben van XD.

Az MSZP azt egy percig nem tagadta, hogy a pártnak vannak tartozásai, de a beszámolóiból lehet látni, hogy az elmúlt években a tartozásainak közel háromnegyedét visszafizette (!!!).

Egy részt ebből következik, hogy a párt nincs vészesen eladósodva, ebből következik, hogy nincs csődben, mert tudja fizetni a kötelezettségeit, ebből meg az következik, hogy a szarházi propaganda média megint csak azt csinálja, amihez a legjobban ért, hogy hazudik.

DE! Álljunk meg itt egy szóra. Ez nem kevesebb mint egy beismerő vallomás, hogy ezeknek az utolsó aljadékoknak, az a politikájuk, hogy az ellenzéki pártokat csődbe vigyék. Nyilván az MSZP anyagi feltételeit is beszűkítették és nyilván pl a Jobbik ÁSZ bírsága is erről szólt.

Ossza az utolsó hazugságait úgy a kormánypárti média, hogy a közpénzből egy ilyen szar portál többet kap, mint az MSZP s ha a teljes kormánymédiára gondolunk, akkor közel negyvenötször több állami forrás jut csak a Fidesz médiumokra, mint az ellenzéki pártoknak összesen.

Tesokám, ott a túl oldalon ezt írd meg wazze. S én meg sokan szégyellnénk a pofánkat, ha arra lennénk büszkék, hogy ha az ellenzékünk valóban anyagi csődben lenne, úgy hogy az utolsó szar háttérintézményünk is több állami lovét kap, mint a legnagyobb baloldali ellenzéki párt.

Tudod propagandista tesó, Te a mi lóvénkból is irkálod a szennyed. S elmondom neked, de csak neked, hogy ez demokráciákban úgy van, hogyha a kormány tájékoztatási kampányt indít, akkor az ellenzéket megilleti ugyanakkora mennyiségű közpénz, hogy a véleményét elmondja.

Tesókám, tudod Ti most 6 milliárd forintot (ez az MSZP és a Jobbik együttes éves támogatásának hatszorosa) költötök majd el arra, hogy a Sargentini-jelentés kapcsán (ami pont arról szól milyen kibaszott mód nem vagytok demokraták) telehazudjátok az országot. Tegyétek le azt a 6 milliárdot az ellenzéknek is és utána legyetek nagy hanggal, hogy itt minden frankó.

Szarfaszúak vagytok és a helyetekben én mélyen kussolnék, csak és kizárólag az állami pénzből gigászira kitömött rendszereteknek köszönhetően van kétharmadotok, nem azért mert olyan kurva jók vagytok.

Fogadjunk? Na, tegyétek akkor oda azt a pénzt az ellenzéknek is és akkor megnézem mekkora szátok lesz utána. Ja azt nem meritek, akkor be lehet kussolni most már, hogy ki hogy van csődben!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here