Kálmán Olgát minden jel szerint nem lehet elhallgattatni, akkor is kérdez, ha épp nem kamerák veszik.

Kálmán Olga azután kezdett el aktívan Facebookon tartalmakat elhelyezni, miután a fideszes hatalom átvétel után a HírTV-nél felmondtak neki. Időről időre jelentkezik a tévétársaság nélkül maradt műsorvezető, hogy tegye a dolgát és kérdezzen.

Most Rétvári Bence egészségügyért is felellős államtitkár kapta meg Olgától a kérdést:

“Rétvári Bence szerint az ellenzéki pártok kiadták az utasítást az ellenzéki médiának (?????), hogy mondjanak rossz híreket az egészségügyről. Az Emmi-államtitkár úgy véli, ha valaki a tízparancsolat szerint él, az nyugodtabban él, és ezt érdemes is kipróbálni.”
Egyébként, szerintem is érdemes kipróbálni, de mi köze van ennek az egészségügy helyzetéhez, az orvos- nővérhiányhoz, a várólistákhoz, az elöregedett gépparkhoz?- szegezte a kérdést a hírre reagálva Kálmán Olga

Ön szerint mer választ adni a kérdésre Rétvári Bence vagy hallgatni fog, mint nyuszi a fűben?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here